5 redenen waarom jij via een uitzendbureau wilt werken

redenen uitzendbureau

Werken via een uitzendbureau? Daar hangen nogal wat vooroordelen omheen. Je kent ze vast.  

Los van dat deze vooroordelen over werken via een uitzendbureau niet altijd kloppen, zijn er genoeg redenen om wél te kiezen voor werken via een uitzendbureau. In dit artikel lees je 5 redenen waarom jij via Flox wilt werken 

#1 Jij staat centraal 

Waar je bij een standaard uitzendbureau al gauw een nummertje bent, staat persoonlijk contact hoog in het vaandel bij Flox. We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en welke dingen voor jou belangrijk zijn in het leven. Deze zaken nemen we mee in de zoektocht naar een passende baan voor jou. 

Ook als je een fijne werkplek gevonden hebt, blijven we graag met je in contact. Je scout belt je daarom eens in de zoveel tijd op om te vragen hoe het met je gaat. Als je vragen hebt of ergens hulp bij kunt gebruiken, mag je natuurlijk altijd contact met Flox opnemen. 

#2 Werken in regio Veenendaal  

Anderhalf uur reizen voordat je weer thuis bent? In die tijd kun je ook een biertje drinken met je maat, een lekkere maaltijd voor je vriendin koken of een potje voetballen. Zeg nou zelf, dat is toch veel beter dan in de auto zitten?  

Daarom zijn wij vooral actief in de regio van Veenendaal en Ede. We hebben een groot netwerk van werkgevers in de bouw, techniek, logistiek en office. Grote kans dat we bij een van hen jouw ideale positie vinden!  

#3 Een baan voor de lange termijn 

Je werk is een groot onderdeel van je leven. Als je werk een onstabiele plek is, heeft dat een vervelend effect op de rest van je leven. Daarom vinden we het belangrijk dat je niet van tijdelijke baan naar tijdelijke baan gaat, maar een baan hebt waarmee je jaren vooruit kunt. Dan kun je jezelf ontwikkelen, relaties opbouwen en hoef je je niet steeds zorgen te maken over of je volgende maand nog wel werk hebt. Flox gelooft in de kracht van langdurige werkrelaties, en zet daarom in op vaste banen.  

Wij noemen onszelf niet voor niets de mooiste club van Veenendaal. Lees meer over onze club! 

#4 Je gaat vooruit 

Vooruitgang betekent voor iedereen iets anders. De een wil graag meer verdienen, de ander zou wel een cursus willen volgen om zichzelf verder te ontwikkelen. We willen graag weten waarin jij wilt groeien. Dan zorgen wij ervoor dat je een mooie stap maakt in je loopbaan en met plezier naar je werk gaat. 

#5 Flox gaat net een stapje verder 

Laatst vroeg ik een van onze werknemers hoe hij het vindt om te werken via Flox. ‘Flox houdt niet op waar de regeltjes ophouden, maar zet net een stapje meer’, zei hij.  

En dat klopt. Flox gaat als geen ander keihard aan de slag om een baan te vinden die bij jou past. Als we een plek gevonden hebben waar jij jezelf wel ziet werken, doen we voor jou de onderhandeling over arbeidsvoorwaarden.  

Wil jij ook werken via Flox? Als je wilt winnen, moet je schieten! Durf jij het aan? Check dan onze vacatures.   

Andere blogs:

Werkstress heeft zowel fysieke als mentale gevolgen voor de gezondheid. De druk om te presteren, lange werkuren en een onbalans tussen werk en privéleven kunnen bijdragen aan hoge stressniveaus....
Deze werkstress symptomen moet je serieus nemen! Werkstress is een groeiend probleem in onze samenleving. De druk om te presteren, de lange werkuren en de balans tussen werk en privé kunnen allemaal bijdragen aan een gevoel van stress....