Hoe werkt Flox zzp?

hoe werkt flox zzp veenendaal

Het werken als zzp’er heeft veel voordelen, net zoals het werken mét een zzp’er. Die voordelen worden versterkt met Flox zzp. Hoe precies, dat leg ik in dit artikel uit!  

Wat is Flox zzp? 

Via het Flox zzp platform vinden opdrachtgevers en zzp’ers elkaar. Dit betekent: geen ellenlange zoektocht naar opdrachten of naar betrouwbare zzp’ers, maar in slechts een paar klikken een goede match tussen zzp’er en opdracht. Ideaal!  

En daarmee stopt het voordeel van Flox zzp niet. Als zzp’er en opdrachtgever elkaar gevonden hebben en de samenwerking willen aangaan, zorgt Flox ervoor dat alles administratief goed geregeld is. Alle contracten en administratie zijn op één plek te vinden. De betaling verloopt snel via Flox zzp, zodat je als zzp’er niet zelf achter je geld aan hoeft te bellen.  

Opdracht afgerond? Zorg ervoor dat je niet in een gat valt en vind je volgende opdracht ook snel en eenvoudig via Flox zzp.  

Flox zzp voor zzp’ers  

Werken als zzp’er heeft veel voordelen. Zo heb je volledige vrijheid en kun je zelf bepalen welke klanten en projecten je aanneemt. Je kunt dus kiezen voor alleen het werk dat je leuk vindt, of voor heel diverse klussen bijvoorbeeld. Omdat je zelf je uren bepaalt, kun je werken wanneer het jou het beste uitkomt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meer tijd besteden met je familie.  

Er zitten ook wat nadelen aan werken als zelfstandige. Eén van de grootste nadelen aan werken als zzp’er is de onzekerheid. Je bent er niet zeker van dat er elke maand een bepaald bedrag binnenkomt. Hiervoor ben je afhankelijk van de opdrachten die je krijgt. En die moet je zelf regelen! Ook de administratie wordt vaak een nadeel genoemd van werken als zzp’er. Dit is een hele klus, zeker als het je niet zo ligt!  

En dat is waar Flox zzp om de hoek komt kijken. Hiermee heb je de voordelen van werken als zzp’er, en minder nadelen! Via Flox zzp vind je eenvoudig en snel passende opdrachten. Wij zijn goed in het vinden van de leuke, lokale klussen. De administratie regelen wij voor je en vind je terug op één plek. Om ervoor te zorgen dat jij niet zelf achter je geld aan hoeft, maken wij binnen 14 dagen je verdiende geld naar je over.  

Intussen kun jij door met je volgende klus. Die heb je gelukkig al in de planning staan dankzij Flox zzp. Hierdoor loop je geen inkomsten mis. Want reken maar uit: een week werk mislopen (40 uur x € 40) kost je al gauw € 1.600 euro. Dat is hetzelfde als een euro van je tarief af, een heel jaar lang. Met Flox zzp kun je dus goed georganiseerd en professioneel werken.  

Wanneer je werkt via Flox zzp, ben je onderdeel van een vaste club zzp’ers. Je breidt je netwerk uit met betrouwbare zzp’ers, waar je altijd ervaringen mee uit kunt wisselen, advies aan kunt vragen of samen klussen mee kunt oppakken.  

Zo werkt Flox zzp voor zzp’ers  

Je gaat naar het Flox zzp platform via flox.nl/zzp. Via het formulier op die pagina schrijf je je in bij Flox zzp. Je vult je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging in je mail. Je kunt nu ook je profiel aanvullen en je voorkeuren opgeven. Wanneer wij een passende opdracht hebben, nemen we contact met je op. Je ontvangt een voorstel op maat. Wanneer je hiermee akkoord bent, kun je aan de slag!  

De administratieve kant van de opdracht handelen wij voor je af. Als je na je werk thuis komt, kun je dus lekker ontspannen in plaats van een factuurtje maken. We zorgen ervoor dat je je verdiende geld binnen 14 dagen op je rekening hebt staan. En zoeken intussen je volgende opdracht!  

Flox zzp voor werkgevers 

Het werken met een of meerdere zzp’ers is ideaal wanneer je tijdelijk personeel nodig hebt. Zoek je personeel met specifieke kennis? De zzp’ers die werken via Flox zzp hebben veel ervaring in hun vakgebied. Daarnaast is een zzp’er is vaak op korte termijn beschikbaar. Dit maakt dat je snel kunt schakelen. Ideaal!  

Een ander voordeel van werken met een zzp’er is dat, wanneer de samenwerking bevalt, je altijd een kort lijntje houdt. Mocht je in de toekomst nog eens iemand nodig hebben, dan weet je alvast wat je aan elkaar hebt. Zoek je niet één, maar meerdere tijdelijke krachten? Veel van de zzp’ers via Flox zzp hebben al eens samengewerkt. Doordat ze al op elkaar ingespeeld zijn, verloopt de samenwerking soepel. Daar pluk je als opdrachtgever de vruchten van!  

Door te werken met zzp’ers via Flox zzp, voorkom je schijnzelfstandigheid. Wij zorgen ervoor dat je de zzp’er inhuurt conform wet- en regelgeving.  

Relatie vinden we belangrijk. Er moet een klik zijn tussen de zzp’ers en bedrijven die we aan elkaar koppelen.  

Voordelen genoeg dus aan het werken met een zzp’er! Het vinden van de juiste zzp’er kan echter een hele klus op zich zijn! Heb je geen idee waar jij een geschikte en betrouwbare zzp’er vindt, of kost het je veel te veel tijd om er één te zoeken? Dan ben je bij Flox zzp aan het juiste adres! Flox heeft een groot netwerk aan zzp’ers met diverse expertise in de bouw en techniek. Die koppelen we eenvoudig aan jouw opdracht. Daarbij ontzorgen we je direct: wij regelen de administratie. Zo maak je maximaal gebruik van de voordelen van het inhuren van een zzp’er!  

Zo werkt Flox zzp voor werkgevers  

Klaar om aan de slag te gaan met een zzp’er? Zo werkt Flox zzp:  

Ga naar Flox zzp. Klik daar op ‘voeg opdracht toe’. Je komt nu op een pagina waar je precies kunt aangeven wat voor opdracht je beschikbaar hebt, in welke periode deze opdracht gedaan moet worden, in welke regio en welke kwaliteiten de zzp’er moet hebben. Ons platform gaat vervolgens aan de slag met het maken van een match en laat je weten wanneer deze gevonden is. We brengen je met de zzp’er in contact en als jullie beiden akkoord zijn, kan de zzp’er aan de slag. Wij regelen de administratieve kant en sturen je een factuur. Zo simpel kan het zijn!  

Wil jij de mooiste opdrachten en de beste zzp’ers? Ga dan snel naar flox.nl/zzp 

Andere blogs:

Deze werkstress symptomen moet je serieus nemen! Werkstress is een groeiend probleem in onze samenleving. De druk om te presteren, de lange werkuren en de balans tussen werk en privé kunnen allemaal bijdragen aan een gevoel van stress....