Midden-Nederland

Houtbouwer

Het werk als houtbouwer biedt veel afwisseling en uitdaging. Elk project heeft behoefte aan een eigen aanpak en eigen houtsoort en techniek. Als houtbouwer krijg je goed betaald volgens de Timmerindustrie of Bouw cao. Ook kan jouw werk als houtbouwer bijdragen aan de groei van duurzame bouw en de leefomgeving verbeteren met mooie functionele gebouwen.

Dit krijg je

Dit doe je

Over Flox

Wij maken transfers

Sinds 2009 maken is het maken van transfers onze passie. Het verbinden van club en speler (jij). We werken vanuit het prachtige Veenendaal voor opdrachtgevers uit Midden-Nederland. 

coilnageltracker
Zaag houtbouwer
Houtbouwer kwast
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Christiaan van Pluuren
Read More
"Een heel fijn uitzendbureau die met je meedenkt, begrip heeft voor persoonlijke situaties en voorkeuren. Bellen of appen je in de zoveel tijd om te vragen hoe het werk etc gaat, en komen ook soms op het werk een gezellig babbeltje met je maken. Hier kunnen de grote uitzendbureaus nog een puntje aanzuigen!"
Peter Ernst
Read More
"Zo’n goed uitzendbureau qua service en gastvrijheid nog niet eerder ervaren echte toppers zijn jullie!"
Matthew van Rijthoven
Read More
"Top bedrijf! Mooi werk geregeld voor me."
Previous
Next

Ferhat maakte in 2019 de keuze om via Flox aan het werk te gaan als timmerman.

waaR?

Werk bij jou in de buurt

Woon jij in Midden-Nederland? We hebben opdrachtgevers in Lunteren, Woudenberg, Veenendaal en Arnhem. 

makita schroefmachine

Veelgestelde vragen

Als houtbouwer hou jij je vooral bezig met de montage van houtskeletbouw elementen. Je doet dit binnen een team die ervoor zorgen dat jij aan de gang kunt gaan met je onderdelen en tekeningen Je maakt aan de hand van een tekening een houten geraamte zoals een dak. Hierna breng je de isolatie aan en ook de folie. Dit doe je binnen in een hal of op locatie door heel het land.

Bij Flox vind je een vaste baan bij een opdrachtgever die bij je past. Het voordeel van Flox is dat je de keuze hebt om te kiezen tussen meerdere opdrachtgevers op basis van locatie, salaris, doorgroeimogelijkheden en meer .

Flox bemiddelt in vaste banen, dit betekent dat je niet iedere week of maand een nieuwe opdrachtgever krijgt, maar bij een werkgever aan de slag gaat. Het doel hiervan is dat jij na een jaar op vast contract gaat bij deze opdrachtgever. 

Als houtbouwer ben je een allrounder je doet dus verschillende dingen zoals monteren, isoleren en folie aan brengen. De meeste houtbouwers hebben dan ook een opleiding als timmerman of houtskeletbouwer afgemaakt.

Heb jij nog geen ervaring als timmerman, maar wel interesse? Ook dan komen we graag met je in contact. Dan kijken we of we een mooie plek voor je vinden waar je het vak kunt leren.  

Solliciteer

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Vul hieronder je gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend meer informatie?

Wil je eerste meer informatie over de vacature? Vul vrijblijvend je e-mail in. Wij geven antwoord op al je vragen.