In memoriam – Maurice Lieon

memoriam Maurice Lieon

Vorige week werden we opgeschrikt door het droevige nieuws dat onze werknemer Maurice Lieon tijdens zijn werk door een ongeval is overleden.  

Maurice werkte sinds 2015 via ons bij AG Transport. We citeren werkgever AG Transport hieronder.  

Maurice heeft 6 jaar voor ons via Flox gewerkt. Hij was parttime chauffeur en werkte voor ons op de maandag en de dinsdag en indien mogelijk deed hij ook nog weleens een avondkoppel of een dagje extra. We hebben hem gekend als iemand die graag zijn eigen gang ging en zijn eigen leven leidde. Je hoorde hem maar zelden en dan moest hij je echt nodig hebben. Een chauffeur die zich prima zelf redde en waar we weinig omkijken naar hadden. Altijd plichtsgetrouw en hij stond als het kon altijd voor ons klaar, meestal goedgehumeurd. Iemand die weinig met zichzelf bezig was, maar er altijd was voor de ander. Kortom een stille kracht met het hart op de juiste plaats. We zullen hem missen. 

Onze gedachten gaan uit naar hen die achterblijven. We wensen de nabestaanden veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te dragen.  

 

Overlijden Maurice Lieon

Andere blogs:

Deze werkstress symptomen moet je serieus nemen! Werkstress is een groeiend probleem in onze samenleving. De druk om te presteren, de lange werkuren en de balans tussen werk en privé kunnen allemaal bijdragen aan een gevoel van stress....