Midden-Nederland

Zonnepanelenmonteur

Misschien wel een van de meest toekomstbestendige baan: Zonnepanelenmonteur. Als zonnepanelenmonteur werk je aan een duurzaam en energiezuinig Nederland. Met deze baan zit je de komende jaren goed.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de vacature? Vul hieronder je gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit krijg je

Dit doe je

Je loopbaan

0 – 2 jaar
Je wordt volledig opgeleid tot volwaardig zonnepanelenmonteur. Je leert het monteren van de panelen en het elektrische gedeelte. 

1 – 2 jaar
Wanneer je ervaring hebt als zonnepanelenmonteur kun je je gaan focussen op je soft skills. Je kunt dan al snel aan de slag als voorman wat betekent dat je projecten leidt en verantwoordelijk bent voor de planning en de oplevering.

3 – 4 jaar
Heb je de aspiratie om door te groeien? Afhankelijk van je hard & soft skills kun je aan de slag als projectleider. Je leidt dan (meestal op kantoor) meerdere projecten en zorgt ervoor dat de voormannen alles hebben wat ze nodig hebben. Je doet de inkoop van de panelen en zorgt voor het juiste gereedschap. 

Over Flox

Dit doen wij

Sinds 2009 is het onze passie om mensen te helpen aan een vaste baan. Wij geloven dat je het beste tot je recht komt op een stabiele werkplek. Een plek waarin jij kan groeien en ontwikkelen. 

MobiSolar Flox 14
zonnepanelenmonteur
Foto 1 zonnepanelen 2.JPG
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Christiaan van Pluuren
Read More
"Een heel fijn uitzendbureau die met je meedenkt, begrip heeft voor persoonlijke situaties en voorkeuren. Bellen of appen je in de zoveel tijd om te vragen hoe het werk etc gaat, en komen ook soms op het werk een gezellig babbeltje met je maken. Hier kunnen de grote uitzendbureaus nog een puntje aanzuigen!"
Peter Ernst
Read More
"Zo’n goed uitzendbureau qua service en gastvrijheid nog niet eerder ervaren echte toppers zijn jullie!"
Matthew van Rijthoven
Read More
"Top bedrijf! Mooi werk geregeld voor me."
Previous
Next

Kevin maakte de overstap van werken op kantoor naar zonnepanelenmonteur via Flox. 

waaR?

Werk bij jou in de buurt

Woon jij in Midden-Nederland? We hebben opdrachtgevers in Lunteren, Woudenberg, Veenendaal en Arnhem en meer. 

zonnepanelen midden nederland

Solliciteer

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Vul hieronder je gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Vrijblijvend meer informatie

Wil je eerste meer informatie over de vacature? Vul vrijblijvend je e-mail in. Wij geven antwoord op al je vragen.

Veelgestelde vragen

Als zonnepanelenmonteur houd jij je bezig met projecten van 5 tot 500 zonnepanelen. Je moet hierbij denken aan een grote boerenschuur, een bedrijfspand of een particuliere woning. ’s Ochtends begint de dag met een bak koffie op de zaak waarna je in de bus naar de klus toe gaat. Jij bent verantwoordelijk voor het leggen van de panelen. Het aansluiten naar de meterkast wordt door een gecertificeerde elektromonteur gedaan. Eerst wordt het dak uitgemeten, zodat de zonnepanelen recht gemonteerd worden. Daarna monteer je het montagesysteem op de juiste plekken. Als kroon op het werk zorg je ervoor dat alle zonnepanelen op de juiste plek worden geplaatst. Als alles klaar is kom je aan de eind van de middag weer terug op de zaak. Op vrijdagmiddag sluit je de week af met een gezellige borrel.

Bij Flox vind je een vaste baan bij een opdrachtgever die bij je past. Het voordeel van Flox is dat we een groot netwerk in de regio hebben. Hierdoor kun jij kiezen tussen meerdere opdrachtgevers op basis van locatie, salaris, doorgroeimogelijkheden en meer. 

Elke week of maand een andere werkgever, daar wordt niemand gelukkig van. Via Flox werk je bij één werkgever, met het doel om hier na een jaar een vast contract te krijgen.  

Om monteur zonnepanelen te worden is het belangrijk dat je inzicht hebt. Dit betekent dat je snapt en ziet hoe je bepaalde constructies in elkaar zet, wat recht is en hoe je dit doet. Kortom: je hebt er gevoel voor. Nog belangrijker: je moet geen hoogtevrees hebben. 😉