Midden-Nederland

Office manager

Heb jij graag de touwtjes in handen? Wil je goede arbeidsvoorwaarden en veel werkplezier? Als office manager heb je een centrale rol binnen een bedrijf. De spin is de baas over zijn web, en zo heeft een office manager ook de touwtjes in handen. Een onmisbare functie!  

Dit krijg je

Dit doe je

Past de baan van office manager bij jou?

Doe de check:

Over Flox

Wij maken transfers

Het maken van transfers is onze passie. Het verbinden van club en speler (jij dus!). We werken voor bedrijven in de buurt van Veenendaal.  

DSC06687 2 1
DSC06704
Foto CMS De Waal 5
waaR?

Werk bij jou in de buurt

Woon jij in Veenendaal of omgeving? Wij hebben banen in Veenendaal, Ede, Renswoude, Rhenen en daarbij in de buurt.  

office manager
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Christiaan van Pluuren
Read More
"Een heel fijn uitzendbureau die met je meedenkt, begrip heeft voor persoonlijke situaties en voorkeuren. Bellen of appen je in de zoveel tijd om te vragen hoe het werk etc gaat, en komen ook soms op het werk een gezellig babbeltje met je maken. Hier kunnen de grote uitzendbureaus nog een puntje aanzuigen!"
Peter Ernst
Read More
"Zo’n goed uitzendbureau qua service en gastvrijheid nog niet eerder ervaren echte toppers zijn jullie!"
Matthew van Rijthoven
Read More
"Top bedrijf! Mooi werk geregeld voor me."
Previous
Next

Ringo maakte de overstap van monteur naar kantoor via Flox. 

Veelgestelde vragen

Een office manager wordt ook wel de spin in het web van een organisatie genoemd. Dit betekent dat de office manager een centrale positie heeft en veel regelt. De spin is de baas over zijn web, en zo heeft een office manager ook de touwtjes in handen. Een onmisbare functie!  

De functie wordt in elk bedrijf weer net anders ingevuld. Maar grote kans dat jij onderstaande taken tegenkomt als office manager: 

  • Communicatie: telefoon opnemen en doorverbinden, e-mails afhandelen en post verwerken 
  • Het beheren van de agenda van collega’s 
  • Secretariële medewerkers begeleiden 
  • Het management ondersteunen 
  • Notuleren bij vergaderingen 
  • Facilitaire taken (bijv. voorraad bijhouden) 
  • Administratie bijhouden 

Via Flox vind je een vaste baan bij een bedrijf waar jij past. Als je via Flox werkt, hoor je bij de mooiste club van Veenendaal. Ook als je een baan hebt, zijn wij er voor jou.   

Flox bemiddelt in vaste banen. Dit betekent dat je niet iedere week of maand voor een ander bedrijf werkt, maar bij een vaste werkgever aan de slag gaat. Het doel is dat je na een jaar een vast contract krijgt bij je werkgever.

Heb jij een opleiding of ervaring in de richting van administratief medewerker of office manager? Dat is top! Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Heb je geen opleiding of ervaring? Ook dan komen we graag met je in contact. Dan kijken we of we een mooie plek voor je vinden waar je het vak kunt leren.  

Solliciteer

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Vul hieronder je gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Vrijblijvend meer informatie

Wil je eerste meer informatie over de vacature? Vul vrijblijvend je e-mail in. Wij geven antwoord op al je vragen.