BANEN VAN DE TOEKOMST

Operator

Operator is een geweldige carrière als je jezelf ziet werken met machines die processen automatiseren. Je werkt met robots, geautomatiseerde lijnen en machines. Het werk varieert van kwaliteitscontrole, eerstelijnsondersteuning en alles daartussenin. 

Dit krijg je

Dit doe je

Je loopbaan

0 – 1 jaar
In de eerste periode maak je kennis met de lijn en leer je hoe alles werkt. Je leert hoe een product van begin tot eind wordt gemaakt en wat daarvoor nodig is. Ervaren monteurs geven vaak aan dat het eerste half jaar zwaar is. Operator zijn is fysiek een zware baan en dit moet je aankunnen.  

1 – 2 jaar
Nu je bekend bent met de machine krijg je diepere en specifiekere kennis van een gedeelte van de lijn. Je leert alle technische termen. Uiteindelijk ben jij de specialist van dat gedeelte. Hebben mensen vragen over de machine komen ze naar jou. 

2 – 3 jaar
Je verbreedt je specialisatie over de hele machine. Je bent nu een van de experts. Ook haal je certificaten die jou helpen voorman te worden van de lijn.  

3+ jaar
Je bent nu één van de routiniers. Er gaan deuren voor je open en de keuze is aan jou. Een stap maken naar kantoor, montage of iets anders. Jij bepaalt het. 

Over Flox

Wij maken transfers

Sinds 2009 maken is het maken van transfers onze passie. Het verbinden van club en speler (jij). We werken vanuit het prachtige Veenendaal voor opdrachtgevers uit Midden-Nederland. 

factory worker explaining trainee how operate industrial machine using new software touch screen computer
view worker using automated woodworking machine production facility
industrial engineer programming machine control panel 1
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Christiaan van Pluuren
Read More
"Een heel fijn uitzendbureau die met je meedenkt, begrip heeft voor persoonlijke situaties en voorkeuren. Bellen of appen je in de zoveel tijd om te vragen hoe het werk etc gaat, en komen ook soms op het werk een gezellig babbeltje met je maken. Hier kunnen de grote uitzendbureaus nog een puntje aanzuigen!"
Peter Ernst
Read More
"Zo’n goed uitzendbureau qua service en gastvrijheid nog niet eerder ervaren echte toppers zijn jullie!"
Matthew van Rijthoven
Read More
"Top bedrijf! Mooi werk geregeld voor me."
Previous
Next

Kevin maakte in 2019 de overstap van kantoor naar monteur via Flox. 

waaR?

Werk bij jou in de buurt

Woon jij in Midden-Nederland? We hebben opdrachtgevers in Lunteren, Barneveld, Veenendaal, Ede en Arnhem. 

production manufacture sightseeing excursion interior ceramic tile manufacturing plant ceramic tile manufacturing plant with conveyer belt

Veelgestelde vragen

Als operator sta jij aan het front van de toekomst. Je werkt met machines die processen gedeeltelijk of volledig automatiseren. Jij zorgt ervoor dat de machines goed werken. Het kan zijn dat je verantwoordelijk bent voor een robot die producten verplaatst, of een machine die sandwichpanelen op elkaar perst.  

Bij Flox vind je een vaste baan bij een opdrachtgever die bij je past. Het voordeel van Flox is dat je de keuze hebt om te kiezen tussen meerdere opdrachtgevers op basis van locatie, salaris, doorgroeimogelijkheden en meer .

Flox bemiddelt in vaste banen, dit betekent dat je niet iedere week of maand een nieuwe opdrachtgever krijgt, maar bij een werkgever aan de slag gaat. Het doel hiervan is dat jij na een jaar op vast contract gaat bij deze opdrachtgever. 

Voor de meeste operator functies bij Flox heb je geen ervaring vooraf nodig.

Om operator te worden is het vooral belangrijk dat je technisch inzicht hebt. De kennis doe je vaak op bij het bedrijf waar je werkt. Je kunt ook een opleiding volgen: Operator A, B of C. 

 

Solliciteer

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Vul hieronder je gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Vrijblijvend meer informatie?

Wil je eerste meer informatie over de vacature? Vul vrijblijvend je e-mail in. Wij geven antwoord op al je vragen.