OVER ONS

Dit zijn wij

Dit is Flox...

Gekleed in geel, gretig, daadkrachtig en gepassioneerd. Dat zijn wij. Wij doen het anders. Jij bent onze speler en wij zijn de club. Wij realiseren jouw transfer naar een team waar jij past!  

Magazine editie 22/23 ligt klaar voor je

Op een regenachtige dag in 2009 fietste Jaco Verboom naar het kantoor van de KVK. Hij schreef Flox (toen nog Flox Werkt) in en daar begon het avontuur!  

In de afgelopen jaren hielpen we honderden spelers aan een vaste baan. Daar doen we het voor!  

In 2021 ruilden we het paarse shirt om voor een geel exemplaar. Flox werd de mooiste club van Veenendaal. En daar zijn we tot op de dag van vandaag trots op!  

EEN UITZENDBUREAU

Maar dan anders

Je werk is groot onderdeel van je leven. Zonde als je dat met tegenzin doet! Daarom helpen we bij Flox werknemers aan een baan waar ze plezier in hebben. Wij gaan voor langdurige werkrelaties. De meeste van onze werknemers gaan binnen een jaar op vast contract bij hun werkgever.  

Sinds 2009 hebben we honderden werknemers aan een fijne baan geholpen. Op dit moment zijn we met zo’n 15 mensen actief om werknemers en werkgevers aan elkaar te koppelen.  

LOKAAL

Spelers en clubs in omgeving Veenendaal

In de afgelopen 14 jaar bouwden we een stevig netwerk in de omgeving. Vanuit ons clubhuis in Veenendaal verbinden we spelers en clubs uit omgeving Veenendaal met elkaar.  

FLOX 818 Toekomst v5 16x9.00 00 05 24.Still002 1
2209 Fotografie Gertjan van Ginkel 7811
Flox team 2022 zeilen
werken in de kou

MAAK KENNIS

Wereldteam

BLOG

Lees meer Flox

Soms loop je per toeval tegen je droomvacature aan, maar zeker niet altijd! Wil je graag een baan zoeken, bijvoorbeeld omdat je net de arbeidsmarkt opgaat, of omdat je niet meer tevreden bent bij je huidige werkgever? Er zijn een tal manieren om een nieuwe baan te vinden, als je maar weet waar en hoe je moet zoeken. Doe je voordeel met de baan zoeken tips in dit artikel en zet de eerste stap naar je nieuwe droombaan....
De minimumlonen in Nederland zijn misschien wel een van de meest besproken onderwerpen in ons politieke land. Vooral omdat de inflatie ons de afgelopen tijd niet in de koude kleren is gaan zitten. En het moet wel betaalbaar blijven! Benieuwd naar het minimumloon 2024?...