Timmerman onderhoud

Beschrijving

Ben jij een zzp timmerman op zoek naar doorlopend werk, tussen je eigen klussen door? Wij zijn op zoek naar enthousiaste zzp’ers voor onderhoudsprojecten bij middelgrote onderhoudsbedrijven in de regio Arnhem en Amersfoort. 

Als zelfstandig timmerman speel je een essentiële rol in het onderhoud van woningen. Je voert verschillende werkzaamheden uit, zoals het plaatsen van nieuwe keukens, het renoveren van badkamers, het vervangen van kozijnen en het afhangen van deuren. Je bent van alle markten thuis en wil je eigen ding kunnen doen. 

 Voordelen van deze functie 

👉 Je krijgt een aantrekkelijk tarief tot €43 per uur en een vergoeding voor je gereden kilometers.
👉 Het werk is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook fysiek minder zwaar. We hechten meer waarde aan goed vakmanschap dan aan snelheid.
👉 Je werkt samen met ervaren collega’s, waardoor je kunt rekenen op een prettige werkomgeving en goede samenwerking.
👉 Je hebt flexibiliteit om je eigen klussen in te plannen en je werkt in de buurt, waardoor je geen lange reistijden hebt.
👉 Wij zorgen voor een vlotte betaling van je facturen binnen 14 dagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de administratie en tijdig je geld ontvangt. 

Over ons 

Flox is een begrip in de regio als het gaat om zzp-opdrachten. Zzp’ers kunnen zorgeloos via ons ondernemen doordat wij de leuke, beschikbare projecten weten te vinden. Wij zorgen voor continuïteit in je weken en geven je de ruimte om tussendoor je eigen werk te doen. Zo ben je altijd verzekerd van inkomen en hoef je nooit achter je geld aan.  

Weten hoe het is om net als 80 andere zzp’ers via Flox te werken? 

Reageer snel door je gegevens achter te laten via het formulier. Bellen of appen kan ook, dan heb je meteen antwoord; je vindt de contactgegevens onder het inschrijfformulier op deze pagina. 

Info

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact

Neem contact op met Timon Huizinga