Zelfstandig timmerman voor ambachtelijk renovatiewerk

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste zzp timmermannen die gespecialiseerd zijn in kleinschalige renovatiewerkzaamheden. 

Als zzp timmerman in ons team ga je renovatie (en restauratiewerk) doen waarbij je jouw vakmanschap optimaal kunt benutten. Elk hoekje en nisje is uniek, en je krijgt de mogelijkheid om je creativiteit te tonen. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld een totaalrenovatie van een hoeve in het buitengebied van Veenendaal. De oorspronkelijke houten constructie blijft behouden, maar verder wordt alles verbouwd. Een project waarbij jouw hart sneller zal kloppen! 

Je zult gedurende het hele project betrokken zijn, waardoor je continuïteit hebt en kunt genieten van langdurig en hoogwaardig werk. Je werkt nauw samen met 1 of 2 vaste timmercollega’s. Samen verwelkomen jullie onderaannemers en zorgen jullie ervoor dat alles veilig en volgens planning verloopt. 

 Bij Flox profiteer je van de volgende voordelen 

🔹 Aantrekkelijk tarief tot €43 per uur en vergoeding voor gereden kilometers.
🔹 Fysiek minder zware werkzaamheden waarbij goed vakmanschap voorop staat.
🔹 Samenwerking met ervaren collega’s in een prettige werkomgeving zonder gedoe op de bouw.
🔹 Flexibiliteit om je eigen klussen in te plannen en korte reistijden.
🔹 Snelle betaling van facturen binnen 14 dagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over administratie. 

Bij ons vind je de perfecte combinatie van uitdagend en ambachtelijk werk. Of het nu gaat om het renoveren van een historische hoeve of het realiseren van unieke timmerprojecten, bij ons krijg je de mogelijkheid om je vakmanschap optimaal te benutten. 

Flox is een begrip in de regio als het gaat om zzp-opdrachten. Zzp’ers kunnen zorgeloos via ons ondernemen doordat wij de leuke, beschikbare projecten weten te vinden. Wij zorgen voor continuïteit in je weken en geven je de ruimte om tussendoor je eigen werk te doen. Zo ben je altijd verzekerd van inkomen en hoef je nooit achter je geld aan.  

Weten hoe het is om net als 80 andere zzp’ers via Flox te werken? 

Reageer snel door je gegevens achter te laten via het formulier. Bellen of appen kan ook, dan heb je meteen antwoord; je vindt de contactgegevens onder het inschrijfformulier op deze pagina. 

 

Info

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact

Neem contact op met Timon Huizinga