#clubliefde

Uitzendbureau Bouw

Mannen met een hamer, technisch inzicht, uithoudingsvermogen en die echte voetballersmentaliteit. Willen winnen, het beste eruit halen. Dat zijn de mannen die bij Flox werken, ons uitzendbureau voor de bouw. Het maakt niet uit welke positie je op dit moment hebt of je nou met de nodige ervaring komt of als pupil net komt kijken bij Flox ben je welkom.  

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Kennis van de bouw

Flox is opgericht in 2009 met 2 man en een telefoon. 12 jaar later werken we met 15 jonge spelers op kantoor. Iedere dag zijn we bezig om nieuwe spelers te verbinden aan de beste clubs in de buurt. 5 jaar geleden zijn we gaan specialiseren in verschillende branches: de bouw, logistiek, office en techniek. Deze focus zorgt ervoor dat we specifieke kennis paraat hebben om club en speler optimaal te helpen.  

Een vaste plaats

We horen het vaak genoeg “ik zoek een vaste baan”, “ik wil niet uitgezonden worden”. Wij begrijpen dit volledig. Onze visie is als volgt: wij geloven dat iedere speler het best tot zijn recht komt op een stabiele en vaste werkplek. Daarom zul je bij Flox niet als een uitzendkracht van project naar project gaan, maar werken bij één opdrachtgever. 

Lekker in de buurt

Niets mis met rijden onder werk tijd, maar dat stuk terug kan vervelend worden. Een baan vinden in de regio kan ook dan een prima “strategische” zet zijn. Daar komt nog bij dat Veenendaal in centraal ligt en makkelijk bereikbaar is met o.a. het ov. Kortom je droombaan ligt in handbereik in de buurt van Veenendaal  

Opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Het uitzendbureau in de bouw​

Er is werk genoeg in de bouw. De vacatures voor timmermannen en werkvoorbereiders lopen flink op. Maar wat als je je huidige positie beu bent? Of wanneer je juist de bouw in wilt, maar geen ervaring hebt. De bouw is niet laagdrempelig om in te komen. Enter: Flox. 

Wij kennen ondertussen de bouwwereld wel. Wat fijn werkt, hoe dat gaat en eruit ziet. Ben je op zoek naar iets nieuws, wil je een overstap maken of wil je gewoon eens praten over de mogelijkheden? Vul een open sollicitatie in of neem contact op. 

uitzendbureau werk op de bouw

Timmerman vacatures

Een veelzijdige baan in de bouw? Dan is de functie allround timmerman dé functie voor jou. Je werkzaamheden zijn namelijk ongelofelijk divers

Onderhoud vacatures

Is afwerking, iets herstellen meer jouw ding? Als timmerman onderhoud doe je precies dat. Je onderhoud en repareert bestaande panden en gebouwen. Je zet deuren, vervangt sloten, tegelt een muurtje en installeert een keuken.  

Chaletbouw vacatures

Je bouwt luxe vakantiewoningen van begin tot eind op. Het mooie van dit werk is dat je veel verschillende werkzaamheden uitvoert. Je maakt namelijk het geraamte van het chalet en ook de meubels en het interieur zet je in elkaar. Je werk meestal in de werkplaats, dus lekker binnen met al je gereedschap in handbereik. Bij sommige werkgevers ga je ook mee naar de standplaats van de chalets om deze te monteren.  

Interieurbouw vacatures

Heb je gevoel voor detail? Is hout jouw ding? De interieurbouw is misschien wel wat voor jou. Je timmert kasten, winkelmeubilair en nog veel meer in elkaar 

Bijbanen in de bouw

Opperen, gereedschap aangeven, de bouw opruimen, stijgers bouwen of uit elkaar halen. Er is veel te doen op de bouw. Ben je handig en kun je hard werken? Dan is een bijbaan in de bouw iets voor jou! 

Zzp'er in de bouw

Ook voor zzp’ers is er genoeg te doen in de bouw! Als zzp’er heb je veel vrijheid. Je kiest zelf welke opdrachten je aanneemt. Zo kun je kiezen voor afwisseling in je werk, of juist voor alleen maar de allerleukste werkzaamheden. Via het Flox zzp platform vind je eenvoudig de beste opdrachten bij jou in de buurt. En wij zorgen ervoor dat je verdiende geld binnen twee weken op je rekening staat!