#clubliefde

Uitzendbureau Ede

Veel werkgevers in Ede zijn op zoek naar enthousiaste werknemers. Zie jij wel een baan in de logistiek, techniek of bouw zitten? Of past een kantoorbaan juist beter bij jou? In Ede en omgeving zijn veel verschillende bedrijven gevestigd. Als uitzendbureau in Ede helpen wij je om een baan bij jou in de buurt te vinden. Ede is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Dus ook als je wél iets verder moet reizen, is werken in Ede een goede keuze. 

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Fulltime of parttime werken

Maak jij het liefst 50 uur in de week? Of wil je juist graag 3 dagen werken en daardoor tijd overhouden voor andere zaken? Beide scenario’s (en alles ertussenin) zijn bespreekbaar! We zoeken naar een baan die past bij jouw wensen en jouw situatie. Of je nou fulltime of parttime wilt werken. 

Een vaste baan

Wij zien vaak onzekerheden bij onze spelers. Zij zeggen dan “Ik wil wel een vaste baan”, “Ik wil niet uitgezonden worden”. Dit begrijpen wij volledig. Wij bij Flox geloven dat iedere speler recht heeft op een vaste werkplek. Daarom zorgt Flox ervoor dat iedere speler daadwerkelijk bij één club speelt.

Werk in de buurt

Je bent aan het zoeken naar een baan in de buurt want een lange auto rit heeft niemand zin in. Zoek niet verder! Wij bij flox zijn gespecialiseerd in het uitzoeken naar een baan waar jij het best bij voelt. Flox heeft tientallen vacatures in de bouw van Veenendaal en nog meer in omstreken. Dus zoek jij naar een nieuwe transfer in Veenendaal, kijk dan bij onze club.

Opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Als uitzendbureau in Ede helpen we je aan een vaste baan

Kies je Flox als uitzendbureau in Veenendaal of Ede? Dan helpen wij je graag aan een vaste baan. Daarin verschilt onze werkwijze nogal van het gemiddelde uitzendbureau in Ede. Wij zijn ervan overtuigd dat je het best tot je recht komt bij één vast bedrijf. Het is niet prettig als je iedere maand weer ergens anders ingewerkt moet worden. Om die reden koppelen wij je aan een vast bedrijf dat écht bij je past. Werk je hier een jaar? Dan krijg je een vast contract bij het bedrijf aangeboden. 

uitzendbureau ede
uitzendbureau ede

Werk je liever fulltime of parttime?

Heb je graag veel vastigheid en ga je het liefst fulltime aan de slag? Of is een parttime baan prettiger voor jou? Als uitzendbureau in Ede nemen we jouw wensen uitgebreid met je door. Geef ons gerust aan welke voorkeuren je hebt! Veel werkgevers zijn vrij flexibel als je liever parttime werkt. Wij slagen er vast en zeker in om jou aan de juiste baan te koppelen. Daarbij kijken we niet alleen naar het aantal uur dat je gaat werken, maar ook naar het type baan dat bij je past.

Werken bij de mooiste club van de regio!

Kies je ervoor om bij Flox, hét uitzendbureau in de buurt van Ede, te werken? Dan ga je aan de slag bij de leukste club van de regio! Je werk is een significant onderdeel van je leven. En dus vinden wij het erg belangrijk dat jij je werk leuk vindt! Wij helpen jou graag om aan je carrière te werken. 

Ben je benieuwd hoe wij er als uitzendbureau in de buurt van Ede alles aan doen om jou aan een leuke job te koppelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

uitzendbureau ede

Bouw uitzendbureau Ede

Op zoek naar bouw gerelateerde vacatures in de omgeving van Ede? Dan hebben we verschillende vacatures zoals timmerman, projectontwikkelaar, tegelzetter en metselaar paraat staan. Er zijn verschillende bouwprojecten bezig in de omgeving Ede dus ook jij bent nodig! Bekijk onze bouw vacatures.

Logistiek werk in Ede

Werken als vrachtwagenchauffeur, productiemedewerker, orderpicker of operator? in de omgeving Ede zijn er genoeg kansen om te scoren. Neem een kijkje bij onze banen in de logistiek en wie weet vind je jouw nieuwe club.

Kantoorbanen Ede

Werkgevers in Ede en omgeving zijn op zoek naar personeel dat wil werken op kantoor. Wij bieden banen als officemanager, telefoniste, administratie medewerker en interieurverzorger. Wil jij op kantoor werken in de omgeving Ede? Flox helpt je graag bij je wensen en toekomstige baan kansen! Samen zoeken we naar een mooie kantoor baan in de regio Ede.

Zzp opdrachten Ede

Zoek jij als zzp’er opdrachten in (de buurt van) Ede? Dan ben je bij Flox aan het juiste adres! Of je nou zzp timmerman, zzp zonnepanelenmonteur of zzp’er in een ander vakgebied bent. Via ons zzp platform vind je eenvoudig de mooiste opdrachten in Ede en omgeving. En wij zorgen ervoor dat je verdiende geld binnen 14 dagen op je rekening staat. 

Techniek uitzendbureau Ede

In de regio Ede is er genoeg werk in de sector techniek. Er staan vacatures vrij voor monteurs in de beveiliging, isolatie, zonnepanelen en installatie. Maar ook werk als werkvoorbereider, bedrijfsleider en kraanmachinist. Wil jij gescout worden in de techniek kijk dan niet langer verder en bekijk de banen in de techniek die uitzendbureau flox aanbiedt.