#clubliefde

Uitzendbureau Elst

Welk werk zou jij graag willen doen? Als uitzendbureau in Elst helpen we je met het vinden van een baan die écht bij je past. Van de bouw en techniek tot logistiek en office, middels goede begeleiding en tal van vacatures vind je via Flox de ideale baan voor lange termijn. Want bij wederzijdse tevredenheid krijg je een vast contract. Zet jij de stap naar ander werk? Bekijk alle vacatures bij Flox uitzendbureau Elst.

Geldersche houtbouw administratief medewerker 3

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Werk zoeken in Elst

Lange reistijden, frustratie omdat je in de file staat en de wekker die veel vroeger afgaat dan dat je eigenlijk zou willen? We snappen dat je daar graag ‘nee’ tegen zegt! Gelukkig zijn er in Elst en omgeving genoeg banen te vinden die goed bereikbaar zijn. Zo zit je lekker kort in de auto, pak je de fiets, het OV of ga je misschien zelfs te voet naar je werk. Met Flox uitzendbureau Elst ontdek je vacatures bij jou in de buurt. 

Fulltime of parttime baan

Waar de een graag zoveel mogelijk uren per maand maakt, kiest de ander liever voor een parttime baan. Flexibiliteit staat bij Flox uitzendbureau in Elst hoog in het vaandel. Wij zoeken graag samen met jou naar een passende vacature, zodat je werk aansluit bij je privé leven. Alleen op die manier houd je het vol op de lange termijn. Je gaat voor een functie die qua werk en arbeidsvoorwaarden bij je aansluit, alles is bespreekbaar.

Vast contract met uitzendbureau Elst

Je hebt vast geen zin om van job naar job te hoppen. Als je een transfer maakt dan wil je weten wat je speeltijd is. En daar zorgen wij graag voor bij Flox uitzendbureau in Elst. Als jij en je nieuwe werkgever tevreden zijn over de samenwerking, dan krijg je na 1 jaar een vast contract aangeboden. Met Flox laat je jezelf niet buitenspel zetten, maar pak je dus je kans om te scoren. Neem de stap, word een sterspeler en kies voor zekerheid.

Opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Voordelen Flox uitzendbureau Elst

Samenwerking vinden we belangrijk bij Flox. Als uitzendbureau in Elst en omgeving gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken wat bij je past. Ervaring is niet altijd noodzakelijk, we zijn op zoek naar allerlei soorten spelers. Een onbekend vakgebied verkennen of blijven werken in je huidige sector? We vinden bij uitzendbureau Elst een functie die scoort.

Team Flox Veenendaal
uitzendbureau ede

Word een sterspeler in onze club

Zoek bij ons naar vacatures in Elst of neem contact met ons op als je interesse hebt in loopbaanbegeleiding. We gaan graag het gesprek met je aan, om een baan te vinden die perfect bij je wensen en kwaliteiten aansluit. We helpen je gedurende het traject. Eenmaal aan het werk verzorgen we indien nodig werkschoenen en storten we je salaris.

Bouw uitzendbureau Elst

Spreken functies als projectontwikkelaar, metselaar, timmerman en tegelzetter jou aan? We bieden een scala aan vacatures in de bouw. Met tal van bouwbedrijven en projecten in Elst en omgeving zorgen we voor een baan waarmee je aan je carrière timmert.

Logistiek uitzendbureau Elst

Kies voor een baan waarbij je alles op rolletjes laat lopen. Of je nu wel of geen ervaring hebt, er zijn genoeg logistiek vacatures via Flox uitzendbureau in Elst. Van vrachtwagenchauffeur tot operator en productiemedewerker, wat voor speler ben jij?

Techniek uitzendbureau Elst

In regio Elst staat de technische sector niet stil. Er zijn dan ook genoeg banen in de techniek. En deze branche is breed, dus of je nu graag aan de slag wilt als werkvoorbereider, kraanmachinist, monteur of bedrijfsleider, er is altijd wel een passende functie.

Kantoorbanen in Elst

Wie op zoek is naar een kantoorbaan zit ook goed met Flox uitzendbureau in Elst. Dat kan gaan om telefoniste of administratief medewerker, maar ook als officemanager of interieurverzorger. Bekijk kantoor vacatures in Elst en omgeving.