#clubliefde

Uitzendbureau Renswoude

In Renswoude en omgeving zijn veel werkgevers op zoek naar enthousiaste werknemers. Als uitzendbureau in Renswoude helpt Flox verbinden. We bieden in deze omgeving tal van vacatures in de bouw, logistiek, techniek en administratie. Van fulltime tot parttime en zelfs zzp vacatures, met Flox kies je werk dat bij jou past. Wil jij een nieuwe baan vinden? Bekijk dan alle vacatures bij Flox uitzendbureau Renswoude.

Geldersche houtbouw administratief medewerker 2

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Werk vinden in Renswoude

Als je in Renswoude of omgeving woont dan is het wel zo prettig om een passende baan in de buurt te vinden. Geen last van files, uren in de auto zitten en de wekker extra vroeg zetten. Nee, met Flox uitzendbureau in Renswoude vind je een baan in de buurt. Zo kom je met de fiets, auto of het goed geregelde openbaar vervoer razendsnel naar je werk. Of misschien wel te voet! Zoek naar een vaste baan of losse zzp opdrachten die passen binnen je profiel, die aansluiten bij je wensen en die dicht bij jou in de buurt zijn.

Fulltime of parttime

Bij Flox hoef je niet standaard te kiezen voor 40 uren werken per week. Wie weet wil je extra lange weken maken of juist liever 3 dagen werken. Alle opties zijn bij ons bespreekbaar. Zo ga je voor een baan waarin je je goed voelt, elke dag weer. Als uitzendbureau in Renswoude denken we graag met je mee en gaan we op zoek naar werk dat perfect bij jouw wensen past, zowel qua functie als arbeidsvoorwaarden. Zo zorgen we ervoor dat je je thuis voelt bij je nieuwe club, zonder dat je van baan naar baan hoeft te hoppen.

Transfer met uitzendbureau Renswoude

Bij onze spelers zien we geregeld onzekerheden voorkomen, omdat ze een vaste baan willen, ook na een transfer. We werken daarom voor vacatures samen met bedrijven die je bij tevredenheid na een jaar lang werken een vast contract bieden. Dat is fijn, want zo kies je met Flox uitzendbureau Renswoude voor zekerheid. En zoals wij zeggen: ‘wie niet schiet kan ook niet scoren’. Durf daarom de stoute schoenen aan te trekken en die stap te nemen om voor een baan te gaan die bij je past. Nu en in de toekomst.

Opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Voordelen Flox uitzendbureau Renswoude

Als je gedreven bent om op Champions League niveau te spelen en behandeld wil worden als een sterspeler dan ben je bij Flox aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een toepasselijke plek in het werkveld krijgt. Met de juiste begeleiding, zodat je niet meer buitenspel staat. Indien nodig geven we je de juiste werkschoenen. Het salaris wordt wekelijks of 4-wekelijks bijgeschreven op je bankrekening. 

Team Flox Veenendaal
voordelen Flox voor zzp vacatures in de bouw

Sluit je aan bij onze gedreven club

Als je de drempel van ons clubhuis overstapt dan verwelkomen we je hartelijk. We gaan met je in gesprek over de volgende stap in je loopbaan. Hierbij vinden we het belangrijk om naar jouw verhaal te luisteren, zodat we ook echt een baan kunnen vinden die bij je aansluit. Of je nu aan de slag wilt als monteur, timmerman of vrachtwagenchauffeur. Met Flox uitzendbureau Renswoude vind je een baan die écht bij je past!

Bouw uitzendbureau Renswoude

Voor bouw functies in Renswoude zit je goed bij Flox. Bij ons spot je een verzameling aan vacatures in deze sector, zodat je goed kunt overwegen wat wel en niet bij je past. Van werkvoorbereider of uitvoerder tot metselaar of timmerman, bekijk vacatures in de bouw.

Logistiek uitzendbureau Renswoude

Gaat je voorkeur uit naar werken in de logistiek? Of je nu wel of geen ervaring hebt, bij Flox uitzendbureau voor logistiek kun je terecht. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een functie als operator, vrachtwagenchauffeur of inpakmedewerker. Bekijk logistiek vacatures.

Techniek uitzendbureau Renswoude

De techniek sector staat niet stil en in omgeving Renswoude zie je dat bedrijven mooie ontwikkelingen doormaken. Van het leggen van zonnepanelen tot servicemonteurs in de breedste zin van het woord, ontdek de vacatures in de techniek.

Kantoorbanen in Renswoude

In Renswoude zijn flink wat bedrijven gevestigd, dus ook op het gebied van kantoorbanen is er genoeg werk te vinden. Lijkt het je leuk om te werken als controller, commercieel of administratief medewerker? Bekijk office vacatures bij Flox uitzendbureau Renswoude.