#clubliefde

Uitzendbureau Veenendaal

Werkgevers in Veenendaal zoeken werknemers in de logistiek, techniek, bouw en op kantoor. Via Flox, uitzendbureau Veenendaal, kan ook jij aan de slag bij de leukste werkgevers in Veenendaal en omgeving.  

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort.
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Werken in de buurt

Geen file, niet super lang in de auto zitten, er niet om 04:00 uur uit hoeven. Dat willen we toch allemaal. Ga lekker aan de slag in de buurt van Veenendaal. Het is de basis van veel bedrijven. Ook is het openbaar vervoer goed geregeld in Veenendaal. Dus mocht je een eindje verderop wonen, gaat dat makkelijk.

Een vaste baan

Een vaste baan? Jullie zijn toch een uitzendbureau? Klopt. Officieel zijn wij een uitzendbureau. Maar wij geloven dat onze spelers het beste tot hun recht komen bij één club. Iedere maand een andere vinden wij niet ideaal. Daarom werk je via Flox bij een vaste partij en krijg je na een jaar een vast contract bij het bedrijf. 

Maak een transfer

Een transfertje maken is niet zo makkelijk als een “eentje hier en een tweetje daar”. Maar met het juiste advies en goede voorwaarden maken we het proces een stuk leuker en makkelijker.

Opdrachtgevers

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Fulltime of parttime werken

Wil jij fulltime aan de slag, of past het beter bij jou om parttime te werken? Werkgevers in Veenendaal zijn flexibel als het gaat om parttime werken. Dus wil jij een dag of middag vrij om bij je kinderen te zijn, je oma te verzorgen of om tot rust te komen? Maak dat dan bespreekbaar in gesprek! Werk is een erg belangrijk onderdeel van je leven, maar niet belangrijker dan sommige privézaken. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden van fulltime of parttime werken.  

Team Flox Veenendaal

Bouw uitzendbureau Veenendaal

In Veenendaal en omgeving vind je jouw ideale baan in de bouw. Er wordt in deze omgeving volop gebouwd. Grote appartementencomplexen, bedrijfspanden en unieke woningen. Werkgevers zoeken timmermannen/-vrouwen, werkvoorbereiders, opzichters, metselaars en meer. Via ons uitzendbureau Veenendaal kom je in contact met goede werkgevers. Werken via Flox is werken via de mooiste club van Veenendaal. Dit betekent onder andere een mooi salaris dat op de afgesproken tijd op jouw rekening staat.  

Wil jij werken in de bouw in Veenendaal en omgeving? Ook voor zzp’ers hebben wij mooie klussen. Bekijk onze vacatures in de bouw.  

Techniek uitzendbureau Veenendaal

De techniek sector groeit het afgelopen jaar enorm en zal komende jaren alleen maar meer groeien! Denk maar eens aan al die huizen die geïsoleerd worden en alle zonnepanelen die gelegd worden. Hier komt veel werkgelegenheid uit voort. Bedrijven in Veenendaal zoeken onder andere isolatiemonteurs, asbestverwijderaars, zonnepanelenmonteurs en servicemonteurs. Een opleiding of ervaring is voor deze banen niet altijd nodig. Veel bedrijven bieden je de mogelijkheid om het vak te leren. Wil jij werken in de techniek? Solliciteer dan via ons uitzendbureau Veenendaal naar de mooiste banen in omgeving Veenendaal! Bekijk onze vacatures in de techniek. 

Logistiek uitzendbureau Veenendaal

Wil jij werken als logistiek medewerker, vrachtwagenchauffeur, operator of inpakmedewerker? In de logistiek is een grote diversiteit aan banen. Je vindt ze bij Flox, de mooiste club van Veenendaal. Ervaring of geen ervaring, opleiding of niet, fulltime of parttime. Je vindt jouw baan in de logistiek bij ons uitzendbureau Veenendaal.  

Zzp opdrachten Veenendaal

Ben jij zzp’er en zoek je opdrachten in (de buurt van) Veenendaal? Via Flox vind je de beste klussen in de techniek, bouw en kantoor sector. Meld je aan op ons zzp platform en geef je voorkeuren aan. Dan ontvang je vanzelf passende opdrachten in je inbox! Accepteren is eenvoudig. Wij regelen de administratie en zorgen ervoor dat je binnen 2 weken betaald krijgt. 

Werken op kantoor in Veenendaal

In Veenendaal zijn veel bedrijven gevestigd. Meer dan genoeg werkgelegenheid dus, ook op kantoor. Via Flox vind je werk bij de leukste werkgevers van Veenendaal. We hebben vacatures voor controllers, administratief medewerkers, salarisadministrateurs, commercieel medewerkers, inkopers en meer. We gaan graag met je in gesprek om de ideale baan voor jou te vinden! Dit is een baan die past bij jouw wensen en ervaring. In sommige gevallen krijg je een uitzendcontract via Flox en kom je na een jaar bij de werkgever in dienst. In andere gevallen kom je direct in dienst bij de werkgever.

Wil jij werken op kantoor in Veenendaal? Bekijk onze office vacatures bij uitzendbureau Veenendaal.