#clubliefde

Uitzendbureau zzp bouw

Ben je een zelfstandige in de bouw en zoek je naar nieuwe klussen? Maak kennis met Flox! Als uitzendbureau voor zzp in de bouw bieden wij tal van vacatures in deze sector. Zo bespaar jij tijd met het zoeken naar werk en focus je op waar je goed in bent. Word onderdeel van ons team met een eigen administratie binnen Flox en kies je eigen werk via ons zzp uitzendbureau voor opdrachten in Midden-Nederland. Simpeler wordt het niet!

uitzendbureau zzp bouw

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Zzp bouw uitzendbureau

Sinds onze oprichting in 2009 heeft Flox talloze mensen geholpen aan banen in de bouw. Vaste banen, maar ook net zo goed flexibele opdrachten. Als zzp’er is het fijn om veel flexibiliteit te hebben, maar daar staat ook administratief werk tegenover. En daarin willen we je graag ontzorgen. Wij bieden opdrachten die passen bij je profiel, regelen je contracten en zorgen voor snelle betaling. Jij doet wat je het liefste doet, zzp werken in de bouw. Dat noemen wij nu goed teamwork!

Opdrachten die bij je passen

Jij bent de sterspeler in jouw bedrijf. Maar iedere sterspeler kan wel wat hulp gebruiken. De juiste connecties, interessante vacatures, dat is wat je van Flox uitzendbureau voor zzp bouw mag verwachten. Wij maken ondernemen voor jou graag makkelijker. Van vacatures voor werkvoorbereiders tot timmermannen tot tekenaren, met een diversiteit aan opdrachten helpen we je graag aan een zzp opdracht die bij je past. En wordt er bij ons uitzendbureau een nieuwe zzp bouw vacature uitgezet? Jij hoort het van ons.

Uitzendbureau zzp bouw in de buurt

Natuurlijk heb je geen behoefte om voor een opdracht het hele land door te reizen. Flox is gevestigd in Veenendaal en focust zich als uitzendbureau voor zzp bouw op klussen in Midden-Nederland. De doorslaggevende factor ligt altijd bij jou. Past de klus bij je wensen en is de locatie voor jou interessant? Dan ga je in gesprek met de opdrachtgever om te zien of er een match is. Wij bieden je persoonlijke begeleiding waar nodig en staan je tevens te woord bij al je vragen. Door goede communicatie gaan we samen voor resultaat.

Zzp opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij de volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan! 

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar zzp’er?

Voor werkgevers

Voordelen Flox uitzendbureau voor zzp bouw

Bij Flox staat efficiëntie voorop, dus via ons ben je snel aan de slag. Je schrijft je in en vult je profiel aan. Hier geef je onder meer voorkeuren en beschikbaarheid op. Als uitzendbureau voor zzp bouw kennen wij onze opdrachtgevers goed en weten we je te matchen op basis van je wensen en kwaliteiten. Je ontvangt van ons een voorstel en als het je aanspreekt ga je ermee aan de slag! De administratie vind je terug in je persoonlijke Flox omgeving, en je verdiensten staan binnen 14 dagen op je rekening.

voordelen flox uitzendbureau zzp bouw

Uitzendbureau zzp timmerman

Op zoek naar een veelzijdige zzp-functie? Onze vacatures voor timmerman bieden iets voor iedereen. Allround, of liever een specialisatie? Van het bouwen van tuinhuizen en chalets tot het timmeren van kasten en het maken van winkel-meubilair, wij vinden een zzp timmerman opdracht die bij je past.

Uitzendbureau zzp lange klussen

Werk je graag als zelfstandige, maar vind je het ook fijn om je te focussen op een specifiek bedrijf? Zodat je een opdrachtgever en collega’s echt leert kennen? Dan zijn er ook langer lopende opdrachten, bijvoorbeeld kantoor functies. Denk aan werkvoorbereider, administratief medewerker of inkoper. Ga voor een werkplek waar je je thuis voelt.

Uitzendbureau zzp monteur

Voor monteur vacatures ben je bij ons ook aan het juiste adres. Isolatie of zonnepanelen installeren, aan de slag als servicemonteur of misschien wel asbestsaneerder. Op basis van je profiel bieden we opdrachten in specifieke branches. Gek op grote opdrachten? Ook onderhoud en reparatie van bestaande panden komen als vacature voorbij. 

Uitzendbureau zzp korte opdrachten

Heb je tussen twee klussen wat tijd over? Dan helpen we je ook graag aan korte opdrachten en tijdelijke bijbanen. Stijgers bouwen, opperen, rijden als vrachtwagenchauffeur, noem maar op. Als uitzendbureau voor zzp bouw zijn we erg flexibel en denken we graag met je mee. Neem contact met ons op voor vragen of schrijf je direct in.