#clubliefde

Vacatures bouw Arnhem

Ben je op zoek naar een vacature in de bouw in Arnhem en omgeving? Dan ben je bij Flox uitzendbureau aan het juiste adres. We zijn altijd op zoek naar sterspelers voor onze club. Met een groot aanbod aan vacatures helpen we je graag bij het vinden van een functie die aansluit bij jouw wensen, dit met uitzicht op een vast contract. Fulltime of parttime, met veel of weinig ervaring, maak nu je transfer met onze bouw vacatures in Arnhem. 

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Een vaste baan in Arnhem

Als je woonachtig bent in omgeving Arnhem dan is het wel zo prettig om een baan in de buurt te vinden. Zo voorkom je files en bespaar je veel tijd. Bovendien zijn er genoeg bouw vacatures in Arnhem te vinden. Werk mee aan de mooiste bouwprojecten in tal van functies, op de bouwplaats of in een administratieve bouw functie. Geen onzekerheid meer over je baan, want bij wederzijdse tevredenheid ontvang je na 1 jaar een vast contract.

Flexibiliteit in uren

Je werk inrichten zoals jij dat wilt, zodat je het op je privé leven afstemt in plaats van andersom. Dan zit je goed bij Flox uitzendbureau. Bij ons vind je zowel fulltime als parttime functies, alsook bijbanen en (tijdelijke) zzp opdrachten. We zorgen ervoor dat jij maximaal tot je recht komt in je nieuwe bezetting. Een contract waarmee jij het beste uit jezelf haalt, elke dag weer. Zo word je een sterspeler in onze club.

Vacatures bouw in Arnhem

Bekijk ons aanbod met bouw vacatures in Arnhem. Je leest vooraf wat je mag verwachten, zodat je alvast een goed beeld krijgt of de functie bij je past. Heb je behoefte om samen een kop koffie te drinken en te sparren over je loopbaan? De deur staat bij ons open. We bespreken je wensen op het gebied van functie en arbeidsvoorwaarden, zodat we een bouw vacature in Arnhem of omgeving vinden die daar tot in de puntjes op aansluit.

Opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Timmer aan je carrière met Flox

Met Flox uitzendbureau sla je de spijker op zijn kop. Je vindt razendsnel een functie die bij je past en je gaat met je opdrachtgever in gesprek om te zien of er een match is. Over salaris hoef je je niet druk te maken, want we regelen een toepasselijke loon dat we bij Flox elke week of om de 4 weken naar je overmaken. Je ontvangt van ons indien nodig ook gratis werkschoenen, zodat je meteen aan de slag kunt. Met ons weet je waar je aan toe bent.

Team Flox Veenendaal

Vacatures bouw Arnhem ontdekken

Sluit jij je aan bij onze ambitieuze club? Zoek dan nu naar je favoriete bouw vacature in Arnhem en omgeving of neem contact met ons op bij vragen. Je mag ook altijd een open sollicitatie inzenden. We gaan dan graag voor je op zoek naar een passende functie. We denken immers graag met je mee, zodat we werkgevers en werknemers op een doeltreffende manier kunnen verbinden.

Flox Uitzendbureau Bouw in Arnhem

Timmerman vacatures Arnhem

Als timmerman in Arnhem aan de slag, bijvoorbeeld op de bouwplaats? Of liever in de werkplaats waar je bezig bent met interieurbouw? Woningen opknappen of helpen bij het realiseren van nieuwbouwwoningen? Dan zit je goed met onze bouw vacatures Arnhem.

Kantoor vacatures Arnhem

Als ware kantoortijger zit je goed met een administratieve functie of een andere kantoor vacature in de bouw. Denk aan de personeelsadministratie, boekhouding, maar ook het uitwerken van bouwtekeningen en aanvragen van vergunningen.

Onderhoud vacatures Arnhem

Ben je een echte allrounder en ben je goed in onderhoud en reparatie in de breedste zin van het woord? Van het installeren van keukens tot het betegelen van muren, het zetten van deuren en nog veel meer, het kan met onze onderhoud vacatures.

Bijbanen bouw vacatures Arnhem

Een bijbaan vacature in Arnhem in de bouw, bijvoorbeeld om tijdens vakanties of overige vrije dagen wat extra’s te verdienen? Neem dan een kijkje bij onze bijbanen. Bouwbedrijven hebben geregeld behoefte aan wat extra mankracht, ook als er geen ervaring is.