Vacatures bouw Ede

#clubliefde

Woon je in omgeving Ede en ben je op zoek naar vacatures in de bouw? Dan ben je bij Flox uitzendbureau aan het juiste adres. Wij zorgen voor een groot aanbod, zodat jij doet wat je leuk vindt. Wel of geen ervaring, fulltime of parttime, zet nu de stap naar een baan die bij je past en bekijk onze vacatures voor bouw in Ede.

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Een vaste baan in de buurt

Lang reizen naar je werk, filerijden en een wekker die vroeger afgaat dan je zou willen? Bij Flox snappen we dat je je tijd graag zo efficiënt mogelijk indeelt. Een functie in Ede of omgeving komt goed van pas als je daar in de buurt woont. Zo ben je razendsnel op je werk, met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of misschien zelf te voet. Bij ons geen job hoppen! Na 1 jaar wederzijdse tevredenheid krijg je een vast contract aangeboden.

Fulltime of parttime baan

Waar de een graag fulltime werkt, mag het van de ander juist wel wat minder. Flexibiliteit vinden we belangrijk bij onze bouw vacatures in Ede. Zo kies je voor een baan die ook op termijn leuk blijft en die past in je privé leven. Geen onzekerheden, maar deel worden van een club waarbij je kiest tussen voltijds en deeltijds werken. Van timmerman tot monteur, of misschien wel op kantoor bij een bouwbedrijf, keuze genoeg!

Vacatures bouw in Ede

Weet jij al wat je wilt of kun je wel wat hulp gebruiken in je zoektocht? De deur staat bij ons open, dus we begeleiden je graag met het achterhalen van je wensen. Misschien weet je nog niet precies welke functie bij je past, twijfel je of je genoeg ervaring hebt of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Samen sparren we over je carrière, zodat jij kunt solliciteren op een bouw vacature in Ede die bij je aansluit.

Opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Bouw aan je toekomst met Flox

Bij Flox uitzendbureau weten we door goede contacten en ervaring de meest interessante bouw vacatures in Ede en omgeving te bieden. Heb je al een functie en is het tijd voor een transfer, maar ben je bang dat werken via een uitzendbureau onzekerheid met zich mee brengt? Niet bij Flox! Wij streven naar het vinden van een passende bouw vacature in Ede, die toekomstbestendig is. Zo ga je voor een vast contact.

Team Flox Veenendaal

Vacatures bouw Ede ontdekken

Sluit je aan bij onze gedreven club en zoek direct naar je favoriete bouw vacature in Ede. Wil je graag nog sparren met ons, meer weten over een specifieke functie of heb je geen of weinig ervaring en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Je kunt bij ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Nadat je een betrekking hebt genomen zorgen we bij Flox voor een goed paar gratis werkschoenen, alsook het overmaken van je salaris.

uitzendbureau ede

Timmerman Ede vacatures

Timmer je graag letterlijk aan je carrière en ben je goed met een hamer? Met tal van timmerman vacatures in Ede zit er altijd wel een bij die bij de timmerman in hart en nieren past. Zo draag je je steentje bij binnen een bouwtraject.

Administratie vacatures Ede

Ook achter de schermen werken mensen om alles in goede banen te leiden. Wie weet gaat jouw voorkeur uit naar een administratieve bouw vacature in Ede. Een functie waarbij je zorgt voor interne en externe communicatie, personeelszaken, et cetera.

Interieurbouw Ede vacatures

Naast allround timmerman vacatures zijn er ook banen op het gebied van interieurbouw en chaletbouw. Creëer luxe vakantiewoningen van begin tot eind of knap ze op. Ontwerp meubilair voor winkels en nog veel meer. In de werkplaats of op locatie.

Bijbaan vacatures Ede

Voor een bijbaan in de bouw in Ede en omgeving zit je ook goed bij Flox. Denk aan gereedschap aangeven, de bouw opruimen of stijgers in elkaar zetten. Wil je wat geld bijverdienen, bijvoorbeeld tijdens je vakantie? Ontdek dan de bijbanen in de buurt.