#clubliefde

Vacatures bouw Veenendaal

Werk jij in de bouw, woon jij in Veenendaal of wil je gewoon werken in Veenendaal? Dan ben jij aan het goede adres bij Flox. De branche bouw is een van de grotere branches binnen de uitzendbureau Flox. Aanbod is er genoeg, heb jij de interesse? Neem een kijkje tussen de vacatures bouw in Veenendaal.

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Passie voor de bouw

Iemand die graag bezig is met gereedschap en goed met zijn handen kan werken. Iemand die passie en kennis heeft voor het werken in de bouw. Ben jij dit persoon? Dan zoeken we jou! In Veenendaal en omstreken is veel werk in de bouw doordat er veel vraag is naar woningen en vestigingen. Om woningen en vestigingen te realiseren zijn er mensen in de branche bouw nodig die er een passie voor hebben. Wij hebben jou en je passie nodig!

Een vaste baan

Wij zien vaak onzekerheden bij onze spelers. Zij zeggen dan “Ik wil wel een vaste baan”, “Ik wil niet uitgezonden worden”. Dit begrijpen wij volledig. Wij bij Flox geloven dat iedere speler recht heeft op een vaste werkplek. Daarom zorgt Flox ervoor dat iedere speler daadwerkelijk bij één club speelt.

Werk in de buurt

Je bent aan het zoeken naar een baan in de buurt want een lange auto rit heeft niemand zin in. Zoek niet verder! Wij bij flox zijn gespecialiseerd in het uitzoeken naar een baan waar jij het best bij voelt. Flox heeft tientallen vacatures in de bouw van Veenendaal en nog meer in omstreken. Dus zoek jij naar een nieuwe transfer in Veenendaal, kijk dan bij onze club.

Opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Bouw in Veenendaal

Vacatures in de bouw van Veenendaal zijn er genoeg. De vacatures van timmermannen, werkvoorbereiders en tekenaren lopen flink op. Wat te doen als je al een functie hebt maar toe bent aan een nieuwe uitdaging. Flox heeft interesse in jou en jouw uitdaging en zal er alles aan doen om jou een baan aan te bieden waar jij je op je gemak voelt.

Onze kennis over de bouw in Veenendaal en omstreken is in de loop der jaren steeds meer uitgebreid. Dus zoek jij een baan, wil je een overstap maken of wil je rustig praten over mogelijkheden. Maak een open sollicitatie of neem contact met ons op.

FLOX Bouw ZZP Mike 0722 24

Timmerman vacatures

Ben jij een alleskunner en alle kanten van de bouw te zien? Dan ben jij een timmerman in hart en nieren. Een timmerman heeft erg diverse werkzaamheden. Dit maakt een timmerman een echte bouwsteen binnen een bouwtraject.

Administratieve bouw vacatures

Een bouw heeft niet alleen spelers nodig die op locatie werken maar ook spelers die achter de schermen werken. Zij zorgen voor communicatie extern en intern. Kortom, de administratieve mensen in de branche bouw zijn onmisbaar.

Tekenaar vacatures

Een gebouw word gebouwd door bouwvakkers. Voordat er gebouwd kan worden moeten de bouwvakkers eerst weten waar ze moeten beginnen en wat de details zijn. Tekenaren realiseren deze details door alles tot in de millimeters uit te werken. Geïnteresseerd? Neem een kijkje bij onze tekenaar vacatures.

Zzp opdrachten in de bouw

Ook mooie opdrachten voor zzp’ers in de bouw vind je eenvoudig via Flox! Meld je aan op ons zzp platform en ontvang mooie klussen bij jou in de buurt. Wij zorgen ervoor dat je verdiende geld binnen 14 dagen op je rekening staat. 

Bijbaan vacatures

Gereedschap aangeven, opperen, de bouw opruimen, stijgers bouwen of uit elkaar halen. Er is genoeg te doen op de bouw. Wil jij geld verdienen en kan je goed buffelen? Dan is een bijbaan in de bouw iets voor jou?