#logistiek

Vrachtwagenchauffeur gezocht (met spoed)?

Vrachtwagenchauffeur gezocht Midden Nederland

Ben je op zoek naar een vrachtwagenchauffeur in Midden Nederland? Dan ben je bij Flox op het juiste adres! We hebben veel vrachtwagenchauffeurs in onze database staan die we met een druk op de knop kunnen benaderen. Hierdoor kunnen we jou ontzorgen in jou personeelsvraagstuk. Ook als je met spoed op zoek bent naar een vrachtwagenchauffeur.

Vrachtwagenchauffeur nodig?

vrachtwagenchauffeur gezocht

Nationaal & Internationaal

Internationale vrachtwagenchauffeurs en nationaal rijdende chauffeurs hebben allebei hun eigen wensen en voorkeuren. Wij kennen deze wensen én wij kennen onze chauffeurs. Daardoor kunnen we snel schakelen bij elke vraag die binnenkomt.

Grote database met chauffeurs C & CE

Door de jaren heen hebben we veel vrachtwagenchauffeurs leren kennen. Ze kennen ons en wij kennen hen, dat zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen. Profiteer van het netwerk dat we opgebouwd hebben!

Al 15 jaar actief als bemiddelaar

Er zijn geen geheimen voor ons op het gebied van arbeidsbemiddeling. Uitzenden, ZZP, detacheren of werving en selectie. Het is allemaal mogelijk!

Vrachtwagenchauffeur gezocht?

Opdrachtgevers

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij jouw bedrijf er al tussen staan? Meld je nu aan!

Logo AG Logistics
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Logo people power
Logo Telecom
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Vrachtwagenchauffeur gezocht Gelderland

Ben je op zoek naar een vrachtwagenchauffeur in Gelderland? Vanuit Veenendaal bedienen we heel Gelderland. Zo kennen we chauffeurs uit Apeldoorn, Arnhem, Harderwijk, Ede maar ook Tiel en Culemborg.

Zzp Vrachtwagenchauffeur

Ben jij zzp’er en zoek je een nieuwe opdracht als vrachtwagenchauffeur? In Midden Nederland hebben we veel verschillende werkgevers. Of zoek jij als werkgever een ZZP vrachtwagenchauffeur? Ook deze hebben beschikbaar in onze database!

Vrachtwagenchauffeur gezocht Utrecht

Ook in Utrecht kennen we veel vrachtwagenchauffeurs. Deze vrachtwagenchauffeurs komen bijvoorbeeld uit Amersfoort, Soest, Veenendaal, Driebergen of Utrecht stad zelf. 

Vrachtwagenchauffeur gezocht Zuid-Holland

Vrachtwagenchauffeur gezocht in Zuid-Holland? Neem contact op voor de mogelijkheden, want ook in deze regio kennen we veel chauffeurs!