06 - 44714097

Bereikbaar van 07:00 tot 21:00

Meer dan werken in de bouw of techniek

Werken bij van de Fliert is zoveel meer dan werken in bouw of techniek. Het is werken in een hecht team. In een organisatie die oog heeft voor jou als persoon en hoe jij je wilt ontwikkelen. Er is bij ons ruimte om je ambities waar te maken, bijvoorbeeld in de vorm van opleidingen of trainingen. Je werkt bij ons ook nog eens met het mooiste en meest moderne materieel.

Dat kunnen wij allemaal wel zeggen, maar wie kan het beter vertellen dan je toekomstige collega’s? We laten er enkele aan het woord.

nieuwe-collega

Oog voor jou als persoon

Onze vacatures

Michel

Eerste monteur Techniek

“Wat ik het leukste vind aan werken bij van de Fliert? Dat geen opdracht hetzelfde is. Elk project heeft andere uitdagingen, waardoor het werk afwisselend blijft. We draaien vooral projecten in de retail- en utiliteitsbouw. Als eerste monteur ben ik het aanspreekpunt voor de installatie en moet ik ervoor zorgen dat het team zijn werk kan doen. De directie van van de Fliert heeft oog voor mij als persoon. Als ik iets bij wil leren, denken ze mee. Wat ik verder erg leuk vind, is dat er vaak bijeenkomsten worden georganiseerd. Op personeelsfeesten mag zelfs de partner mee en op de borrel voorafgaand aan de bouwvak is het hele gezin uitgenodigd. Dit gebeurt zeker niet overal.”

René

Voorman Bouw

“Mijn belangrijkste taak is ervoor zorgen dat het werk op tijd en naar tevredenheid van de klant wordt gedaan. Dit doe ik op projecten in heel Nederland. Ook al werk ik al 16 jaar bij Bouwbedrijf van de Fliert, het werk blijft leuk. Dit komt ook door de gezellige werksfeer en het gevarieerde werk. Bij van de Fliert is ruimte voor ontwikkeling. Opleidingen zijn bespreekbaar. Daarnaast worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd, waar alle collega’s bij elkaar komen. Bijvoorbeeld vlak voor de bouwvak en rond kerst. Ook is er elk jaar een personeelsuitje.”

Vragen?

Laat het ons weten!

Bel met 06 – 4471 4097 of vul het contactformulier in.

Certificeringen

Bouwbedrijf van de Fliert:

bouw logo1
bouw logo2
bouw logo3

Certificeringen

van de Fliert Techniek:

bouw logo1
bouw logo2
techniek logo3
techniek logo4

Contact

van de Fliert
Nijverheidsweg 18
3771 ME Barneveld