SCOREN MET JOUW

WERVINGSSTRATEGIE.

Werving via Flox

In de huidige arbeidsmarkt wordt het steeds moeilijker om goede kandidaten te vinden. De arbeidsmarkt is erg verzadigd en alle bedrijf vissen in hetzelfde vijvertje. Hoe kom je in de huidige markt snel bij jouw nieuwe medewerker uit? 

Bij Flox heb je de mogelijkheid om jouw eigen wervingsstrategie te bepalen. Hierin adviseren wij hoe we het beste invulling kunnen geven aan jouw wervingsbehoefte. Zo kunnen we een eenmalige wervingsactie draaien of we kunnen je langdurig ontzorgen. Denk hierbij aan uw vacature op Instagram, Facebook, Indeed en Werkzoeken. Maar we kunnen ook een volledige ‘Werken Bij’ website voor je maken inclusief video of fotografie. 

En het mooiste is? We stellen onze marketingmiddelen beschikbaar tegen lage kosten. Hierdoor wordt bij het Plus Pakket in ieder geval 90% van het budget wat je erin steekt gebruikt om jouw vacature online zichtbaarheid te geven.

Online vacatureboost werven met wervingsstrategie

Hoe werven via Flox werkt

Ontwerp zonder titel 14
Werving via Flox

De service van Flox. Wij werven voor jouw vacature via de belangrijke kanalen. Jouw vacature komt te staan op onze eigen website, tussen de andere vacatures waar wij voor werven. 

werven via flox online
Plus Pakket.

Je kunt er met het Plus Pakket voor kiezen om uw vacature online te boosten. Na jouw aanvraag zetten wij op korte termijn een wervingsactie in gang. 90% van het geld dat je erin stopt wordt op de kanalen uitgegeven zodat je maximale zichtbaarheid hebt en zoveel mogelijk reacties. Deze reacties beoordelen wij en met de goede kandidaten plannen we bij jou een gesprek mee in. Dit pakket is al voor één vacature aan te schaffen vanaf €950 euro. De wervingsactie zal dan minimaal 4 weken draaien.

Onze garantie:
5x meer reacties en 3x sneller uw vacature ingevuld

Ontwerp zonder titel 16
Maatwerk.

Met het maatwerk pakket kun je je werving echt goed op gang brengen. We kijken bij dit pakket naar de personeelsplanning voor de lange termijn. Je krijgt een werkenbij pagina met eigen URL in de huisstijl van jouw bedrijf. Hierop kun je je employer brand kwijt door middel van fotografie, video’s en alle relevante informatie over het bedrijf. Uiteraard zetten wij hier ook jouw vacatures op. Aan de website koppelen we Google Ads die er voor zorgt dat de juiste mensen de werkenbij pagina vinden.

Onze garantie:
Jouw vacature(s) gegarandeerd ingevuld*

Bepaal ook jouw strategie

Neem gelijk contact op en ontdek uw mogelijkheden

De voorwaarden voor de samenwerking

> De kandidaten die voortkomen uit het Plus Pakket of uit een Maatwerk pakket worden, als ze geschikt zijn bevonden voor uw openstaande vacature, exclusief voorgesteld bij u. Mocht u deze kandidaat afwijzen dan behoudt Flox zich het recht deze kandidaat te bemiddelen voor andere vacatures.
> Flox behoudt zich het recht om kandidaten die uit het Plus Pakket of het Maatwerk pakket komen en die niet geschikt zijn voor uw vacature te bemiddelen naar andere vacatures.