Vind een baan in Veenendaal bij Flox!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in regio Veenendaal? Bekijk hier de meest actuele vacatures

Werken bij Flox in Veenendaal

Als werknemer sta je centraal bij Flox. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en bieden graag een luisterend oor. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en wensen voor een baan.

Flox is al jarenlang actief in de regio en heeft een groot netwerk van werkgevers. Grote kans dat bij een van hen jouw ideale positie vind. Als je een fijne werkplek gevonden hebt, doen wij voor jou de onderhandeling over arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat je een mooie stap maakt in je loopbaan en met plezier naar je werk gaat.

Als je wilt scoren, moet je schieten! Durf jij het aan? Check dan onze vacatures.

Werken bij Flox in Veenendaal

Ben je op zoek naar een baan in Veenendaal? Bekijk de vacaturepagina. Flox is de laatste 13 jaar de regionale personeelsbemiddelaar. Onze focus ligt in regio Veenendaal. Dus voor actuele vacatures in Veenendaal moet je bij Flox zijn!

Over Veenendaal
Veenendaal ligt in de provincie Utrecht en wordt ook wel een winkelstad genoemd. Het is niet alleen een winkelstad maar ook de ideale plek om te fietsen. Daarnaast ligt Veenendaal net buiten de randstad, het is dan ook makkelijk punt om naar grote steden te reizen met het ov.

Veenendaal is een geweldige plek om te wonen wanneer je een stad te druk vindt maar wel de voorzieningen van een stad wilt. Daarnaast is het de plaats waar Flox vanuit werkt.

omtreksel Veenendaal
"Flox is persoonlijk en betrokken. Ze staan altijd klaar om je te helpen, ook met mogelijke persoonlijke problemen. Flox stopt niet waar de regeltjes ophouden, maar zet net een stapje meer."
referentie youri
Youri
Timmerman
Flox hielp me met het zoeken naar een baan die echt bij me past. Het was een persoonlijk traject waarin echt werd meegedacht. Goed geregeld!
referentie
Gerrit
Werkvoorbereider
Ik heb gesolliciteerd, wat nu?

1. Sollicitatie

Onze scouts nemen zo snel mogelijk je sollicitatie in behandeling en nemen contact met jou op.

2. Gesprek

Is er een klik en ben jij de speler voor de positie? Dan nodigen wij jou uit op een gesprek om elkaar beter te leren kennen. 

3. Tweede gesprek

Wanneer ook dit van beide kanten bevalt ga je langs bij onze opdrachtgever (jouw aanstaande werkgever). 

4. Afronding

Bij akkoord van alle voorwaarden kun jij aan de slag bij je nieuwe club!

Voor onze fans: