Banen van de toekomst

Met de opkomst van machines, robots en AI worden steeds meer banen geautomatiseerd. Dit kun je zien als bedreiging, maar ook als kans. Machines moeten bediend en onderhouden worden. Sommige taken kunnen we niet automatiseren. Vind daarom een baan van de toekomst. Een baan die je voor langere tijd (10+ jaar) kunt doen. Een baan waar je met plezier werkt en waar je wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. 

Op de lange termijn

Een baan voor de toekomst

Werken doe je een groot gedeelte van je leven. Niet gek dus om goed na te denken over welk werk je doet! Dit is waarom jij een baan van de toekomst wilt. 

Ontwikkelen

Met een baan van de toekomst heb je een baan waarin je kunt groeien. Je wordt ouder, slimmer, wijzer en ook meer waard. Jezelf ontwikkelen zorgt voor plezier. En het levert je ook nog eens meer salaris op. 

werkplezier

Hang zelf de slingers op! Een baan van de toekomst scoort hoog op werkplezier. Wel zo fijn, want werk is een groot onderdeel van je leven. 

Toekomstbestendig

Met een baan van de toekomst heb je een baan die bestand is tegen automatisering. Een functie waarin je meegaat met de tijd en niet achterblijft. Zo ben jij de komende jaren zeker van werk. 

Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Christiaan van Pluuren
Read More
"Een heel fijn uitzendbureau die met je meedenkt, begrip heeft voor persoonlijke situaties en voorkeuren. Bellen of appen je in de zoveel tijd om te vragen hoe het werk etc gaat, en komen ook soms op het werk een gezellig babbeltje met je maken. Hier kunnen de grote uitzendbureaus nog een puntje aanzuigen!"
Peter Ernst
Read More
"Zo’n goed uitzendbureau qua service en gastvrijheid nog niet eerder ervaren echte toppers zijn jullie!"
Matthew van Rijthoven
Read More
"Top bedrijf! Mooi werk geregeld voor me."
Previous
Next
Over Flox

Wij maken transfers

Sinds 2009 maken is het maken van transfers onze passie. Het verbinden van club en speler (jij). We werken vanuit het prachtige Veenendaal voor opdrachtgevers uit Midden-Nederland. 

FLOX 818 Toekomst v5 16x9.00 00 14 00.Still003
FLOX 818 Toekomst v5 16x9.00 00 26 08.Still007
FLOX 818 Toekomst v5 16x9.00 00 16 20.Still004
waaR?

Werk bij jou in de buurt

Woon jij in Midden-Nederland? We hebben opdrachtgevers in Veenendaal, Ede, Lunteren, Woudenberg, Arnhem en nog veel meer plaatsen.

Doe jij al wat je echt leuk vindt?

office manager

Contact

Vragen over banen van de toekomst? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag.

Of je nou uit de zorg, horeca of bouw komt. Ook jij kan je...
Een office manager wordt ook wel de spin in het web van een organisatie...
Toen jij jong(er) was, bedacht je vast niet dat je later zonnepanelenmonteur wilde worden....
Duurzaamheid is anno 2022 een kernbegrip waar je dagelijks iets van hoort. Er is...
"Als operator sta jij aan het front van de toekomst. Je werkt met machines...

Veelgestelde vragen

Bij Flox kennen we veel werkgevers in regio Veenendaal. Grote kans dat hier een mooie plek voor jou bij zit! Ons doel is om jou aan een mooie vaste baan te helpen, waar je met plezier naartoe gaat. 

Flox bemiddelt in vaste banen. Dit betekent dat je niet iedere week of maand een nieuwe opdrachtgever krijgt, maar bij één werkgever aan de slag gaat. Het doel hiervan is dat jij na een jaar op vast contract gaat bij deze opdrachtgever. 

Flox Veenendaal

Bij het gebruik van deze website ga je akkoord met de privacyverklaring en het  cookiebeleid