Arbeidsvoorwaarden

Werken bij de mooiste club van Veenendaal betekent mooie arbeidsvoorwaarden.
Nieuwsgierig wat deze zijn?

Salaris

Je salaris is een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. In onze vacatures zie je een salarisrange. Dit gaat om een bruto maandsalaris voor een werkweek van 40 uur. Welk salaris jij precies krijgt, hangt af van je ervaring.

Je salaris staat niet stil! We hanteren bij Flox een salarishuis. Hierin staat vastgelegd dat je jaarlijks een salarisverhoging krijgt. De hoogte is afhankelijk van je ontwikkeling in het afgelopen jaar.

Bonus

Onze recruiters werken met commerciële doelstellingen. Zijn de doelen gehaald, dan ontvangen zij een bonus boven op hun salaris.

De bonussen worden elk kwartaal uitgekeerd. Onze andere collega’s werken ook met doelstellingen. Zijn die behaald, dan ontvangen ze eind van het jaar een 13e maand.  

Vakantiegeld

Je bouwt elke maand vakantiegeld op (8%).

Dit bedrag krijg je een keer per jaar, in mei, uitbetaald. Daar kun je mooi je vakantie van boeken!  

backoffice min
derek min
office min

Bij ons krijg je ook

Pensioen

Het duurt misschien nog heel lang, maar we willen ervoor zorgen dat je straks royaal achter de geraniums kunt zitten. Daarom bouwt iedere werknemer vanaf 18 jaar pensioen op.

Bovendien ontvangen je eventuele partner en kinderen partner- en wezenpensioen als je overlijdt wanneer je nog steeds bij Flox werkt. 

Auto

Collega’s met een commerciële functie komen in aanmerking voor een auto van de zaak. Deze auto mag je zowel zakelijk als privé gebruiken.

Heb je geen auto van de zaak? Dan kun je natuurlijk altijd de auto van een van je collega’s gebruiken voor een boodschap of klantbezoek.  

Reiskosten

Wij hanteren een vergoeding van €0,21 netto per afgelegde kilometer. De vergoeding van het woon-werkverkeer is niet gemaximeerd en krijg je vanaf de eerste meter.

De vergoeding wordt maandelijks met het maandsalaris uitbetaald. 

Telefoon

Je krijgt een iPhone in bruikleen van Flox.

Je mag zelf kiezen of je jouw eigen nummer blijft gebruiken of een zakelijk en een privé nummer gaat hanteren.  

Vitaliteit

De mooiste club van Veenendaal is een sportieve club.
Jouw vitaliteit is belangrijk voor ons en we geven je graag een duwtje in de rug naar een gezonde levensstijl.  

Kopie van WHKP 20230605 0490 1 min

De Flox gym

In ons clubhuis vind je een gym. Hier kun je gratis en wanneer je wilt gebruik van maken. Voor werktijd, onder werktijd of ‘s avonds, net wat jij prettig vindt!  

Lunch

Van een kleffe boterham uit een zakje wordt niemand blij. Daarom maken we om de beurt gezonde en/of lekkere lunches klaar op kantoor. Jij mag kiezen: wordt het een tosti, omelet of salade? Voor de lekkere trek tussendoor staat er een schaal fruit op kantoor.

Fietsplan

Met ons fietsplan schaf je voor een prikkie een nieuwe fiets aan. Geen excuses meer om je dag niet sportief te beginnen en op de fiets naar het werk te komen!  

Teamuitjes

Naast lekker werken doen we ook graag andere dingen met elkaar. Een paar keer per jaar hebben we een leuk teamuitje. Afgelopen jaren zeilden we naar Terschelling, stonden we op de Oostenrijkse pistes, gingen we karten en liepen we een huttentocht in Oostenrijk.  

feest min
photo 1612966726301 f08811fd5bc1

Verlof

Of je nou een verre reis maakt of dicht bij huis blijft, vakantie is fijn en goed voor je. Daarom krijg je bij Flox elk jaar 32,5 vakantiedagen. Een paar dagen zijn verplichte atv-dagen, de rest mag je vrij besteden. We vinden het fijn als je in de zomervakantie minimaal 2 en maximaal 4 weken vrij neemt. Als je andere wensen hebt, is er in overleg een hoop mogelijk!

Een speciale gebeurtenis vraagt om speciaal verlof. Daarom krijg je extra verlof wanneer je een kindje krijgt, er een naast familielid trouwt of overlijdt of wanneer je zelf gaat trouwen.

Bij Flox vieren we graag het leven en hangen we de slingers op als er iets te vieren valt. Niet alleen voor feestjes krijg je vrij, ook als het leven ingewikkeld en verdrietig is krijg je hiervoor de ruimte. Zeker bij heftige situaties is overig verlof altijd in overleg bespreekbaar. We leven graag met je mee.

Persoonlijke ontwikkeling

Vooruitgang is een kernwaarde van Flox. Dit geldt zowel zakelijk als persoonlijk. Soms kom je erachter dat je kennis mist of je ergens verder in wilt verdiepen. Onze club biedt je de ruimte om een opleiding of cursus te volgen waarmee jij je ontwikkelt in een richting die je interessant vindt.

Daarnaast bieden we onze werknemers standaard een aantal cursussen aan. Alle scouts volgens in hun eerste maanden bij Flox de basisopleiding uitzendprofessional. Hier leer je alles wat je moet weten over het uitzendvak.

Elk jaar volgen we als collega’s een cursus waar we meer leren over onszelf en elkaar. Denk aan thema’s als samenwerken en zelf leiderschap nemen. Waardevol voor het hele team!

photo 1535957998253 26ae1ef29506