#clubliefde

Uitzendbureau Arnhem

Zoek jij werk in Arnhem? Dan ben je bij ons uitzendbureau Arnhem aan het juiste adres. Uitzendbureau Flox heeft vacatures in Arnhem en omgeving in de bouw, techniek, logistiek en op kantoor. Welk werk doe jij graag? 

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort.
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Een vaste baan

Vaste banen vind je niet vaak bij uitzendbureaus. Flox is de uitzondering die de regel bevestigt. We geloven erin dat jij het beste tot je recht komt bij één club. Een club die jou kent, je begeleidt en waar je kunt groeien. Daarom werk je via Flox bij één werkgever en krijg je na een jaar een vast contract bij het bedrijf.  

Fulltime of parttime werken

Maak jij het liefst 50 uur in de week? Of wil je juist graag 3 dagen werken en daardoor tijd overhouden voor andere zaken? Beide scenario’s (en alles ertussenin) zijn bespreekbaar! We zoeken naar een baan die past bij jouw wensen en jouw situatie. Of je nou fulltime of parttime wilt werken. 

Durf te schieten

Een transfer maken van baan is best spannend en niet iets wat je zomaar doet misschien. Maar: wie niet schiet kan ook niet scoren! 
Dus zet die stap. Dan doet ons uitzendbureau Arnhem er alles aan om het vinden van een nieuwe baan zo makkelijk mogelijk voor je te maken. 

Opdrachtgevers

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Waarom jij bij onze club wilt horen

Zoek jij werk in omgeving Arnhem? Dan moet je bij onze club zijn. Hierom wil jij bij onze club horen:

  • De mooiste vacatures in Arnhem en omgeving
  • Een vaste baan
  • Geen gewissel van werkgevers
  • Wekelijks of 4 wekelijks je salaris op de bank
  • Werkschoenen van de zaak
Team Flox Veenendaal

Bouw uitzendbureau Arnhem

Wil jij werken als timmerman, werkvoorbereider, metselaar, uitvoerder of iets anders in de bouw? Ons uitzendbureau in Arnhem helpt je met het vinden van een baan waar jij het naar je zin hebt! Bedrijven in Arnhem en omgeving zoeken naar goed personeel in de bouwBekijk onze vacatures in de bouw.  

Logistiek werk in Arnhem

Werkgevers in Arnhem en omgeving zoeken naar personeel dat wil werken in de logistieke sector. Denk aan logistiek medewerkers, vrachtwagenchauffeurs, operators en magazijnbeheerders. Bij uitzendbureau Flox vind je mooie banen in de logistiek in Arnhem en omgeving.  

Kantoorbanen Arnhem

Op kantoren heb je verschillende kantoorbanen. Denk aan banen als administratief medewerker, receptionist en callcenter medewerkers. Maar ook marketingmedewerkers, werkvoorbereiders, financieel medewerkers en inkopers werken op kantoor. Wil jij op kantoor werken? Ons uitzendbureau Arnhem kijkt graag met je naar je wensen en eventuele werkervaring en diploma’s. Samen zoeken we een mooie baan op kantoor voor jou in regio Arnhem 

Techniek uitzendbureau Arnhem

Via ons uitzendbureau Arnhem vind je diverse banen in de techniek in de regio. Welke technische baan lijkt jou leuk? We hebben vacatures voor isolatiemonteurs, zonnepanelenmonteurs, servicemonteurs, asbestsaneerders en meer. Bekijk banen in de techniek bij uitzendbureau Arnhem. 

Werken als zzp'er in Arnhem

Voor zzp’ers zijn er meer dan genoeg klussen en opdrachten in Arnhem. Welk werk wil jij graag doen? Via het Flox zzp platform vind je eenvoudig mooie opdrachten bij jou in de buurt. Meld je snel aan, dan helpen we je op weg. En: we zorgen ervoor dat je altijd binnen 14 dagen betaald krijgt. Interesse? Meld je aan op het zzp platform.