Werken bij Flox

Werken bij Flox is meespelen met de mooiste club van Veenendaal.  Met elkaar hebben we één doel: mensen helpen aan een baan waar ze plezier in hebben.  

#clubliefde

Dit is werken bij Flox

Jouw ontwikkeling staat bij Flox hoog in het vaandel. We zien het liefst dat al jouw talenten tot bloei komen. We ondersteunen jou hierbij met een werkomgeving waarin we je zien, we naar je luisteren en als het nodig is feedback geven en ontvangen.  

Flox team 2022 zeilen
uitzendbureau ede
team logistiek 2022

Plezier

Werkplezier vinden we belangrijk en is gegarandeerd bij de mooiste club van Veenendaal!

Team

Onze spelers hebben aandacht voor elkaar. Je staat er nooit alleen voor!

Passie

Onze drive om te scoren is groot en de passie hangt in de lucht. Gas op die lolly!

Vacatures

Welkom bij de club!

Denk je dat jij een echte aanwinst bent voor onze club, maar zit je vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie!

BLOG

Lees meer van Flox

Een zzp'er inhuren: waarom zou je dat doen? In dit artikel verkennen we de voordelen van het inhuren van een zzp'er en waarom dit een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die flexibiliteit en specialistische vaardigheden nodig hebben.  ...
Sinds 2022 werken er maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders als zzp’er, en dit blijft toenemen. Waarom kiezen zoveel Nederlanders hiervoor en waarom zou je er eigenlijk niet voor kiezen? Over alle voor- en nadelen van het zijn van een zzp’er vertellen we je in dit artikel meer over....