Werken bij Flox

Werken bij Flox is meespelen met de mooiste club van Veenendaal.  Met elkaar hebben we één doel: mensen helpen aan een baan waar ze plezier in hebben.  

#clubliefde

Dit is werken bij Flox

Jouw ontwikkeling staat bij Flox hoog in het vaandel. We zien het liefst dat al jouw talenten tot bloei komen. We ondersteunen jou hierbij met een werkomgeving waarin we je zien, we naar je luisteren en als het nodig is feedback geven en ontvangen.  

Flox team 2022 zeilen
uitzendbureau ede
team logistiek 2022

Plezier

Werkplezier vinden we belangrijk en is gegarandeerd bij de mooiste club van Veenendaal!

Team

Onze spelers hebben aandacht voor elkaar. Je staat er nooit alleen voor!

Passie

Onze drive om te scoren is groot en de passie hangt in de lucht. Gas op die lolly!

Vacatures

Welkom bij de club!

Denk je dat jij een echte aanwinst bent voor onze club, maar zit je vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie!

BLOG

Lees meer van Flox

Soms loop je per toeval tegen je droomvacature aan, maar zeker niet altijd! Wil je graag een baan zoeken, bijvoorbeeld omdat je net de arbeidsmarkt opgaat, of omdat je niet meer tevreden bent bij je huidige werkgever? Er zijn een tal manieren om een nieuwe baan te vinden, als je maar weet waar en hoe je moet zoeken. Doe je voordeel met de baan zoeken tips in dit artikel en zet de eerste stap naar je nieuwe droombaan....
De minimumlonen in Nederland zijn misschien wel een van de meest besproken onderwerpen in ons politieke land. Vooral omdat de inflatie ons de afgelopen tijd niet in de koude kleren is gaan zitten. En het moet wel betaalbaar blijven! Benieuwd naar het minimumloon 2024?...