OVER ONS

Dit zijn wij

Dit is Flox...

Gekleed in geel, gretig, daadkrachtig en gepassioneerd. Dat zijn wij. Wij doen het anders. Jij bent onze speler en wij zijn de club. Wij realiseren jouw transfer naar een team waar jij past!  

Magazine editie 22/23 ligt klaar voor je

Op een koude regenachtige dag in 2009 fietste Jaco naar het KVK kantoor. Dit was het jaar waarin Flox werd geboren

In de afgelopen jaren hebben we honderden spelers naar een vaste baan geholpen. Dit is waar onze passie is begonnen en waar we het tot op de dag van vandaag voor doen

In 2021 verruilde we het paars voor het geel en werd Flox, de mooiste club van Veenendaal geboren. In de kern zijn we niets veranderd, we zijn alleen interessanter.

EEN UITZENDBUREAU

Maar dan anders

Sinds 2009 helpen wij werknemers en opdrachtgever verder. Ons doel: onze werknemers een vaste baan geven waar ze plezier hebben. Dit sloeg aan en na 8 jaar werkten 12 jonge gasten met passie om werknemers aan een vaste baan te helpen. Toch schuurde er iets. We misten iets en wilden onze passie voor Flox overbrengen op onze werknemers. Zo werd het idee geboren. In 2020 maakte het paars plaats voor het Flox geel. De rest is een feit. 

LOKAAL

Niet zomaar een 'Veenendaals' bedrijf

Sinds jaar en dag werken we met plezier voor klanten in Veenendaal. We zijn niet voor niets de mooiste club van Veenendaal. Vanuit daar werken we voor opdrachtgevers in heel Midden-Nederland. 

FLOX 818 Toekomst v5 16x9.00 00 05 24.Still002 1
2209 Fotografie Gertjan van Ginkel 7811
Flox team 2022 zeilen
werken in de kou

MAAK KENNIS

Wereldteam

Sommigen weten het al van kleins af aan: ‘ik wil brandweerman, juffrouw of dokter...
Een office manager wordt ook wel de spin in het web van een organisatie...
Toen jij jong(er) was, bedacht je vast niet dat je later zonnepanelenmonteur wilde worden....