#clubliefde

Over Ons.

De reden

Je werk maakt een groot onderdeel uit van je leven. Het is zonde als je dat elke dag met tegenzin doet! Daarom helpen we jou graag bij het vinden van een mooie baan. Met ons team van ervaren scouts bemiddelen we je naar de volgende stap in je loopbaan. 

Relatie is daarbij voor ons belangrijk. We zijn oprecht nieuwsgierig naar jouw verhaal en bieden altijd een luisterend oor. Wij gaan als geen ander keihard aan de slag om jouw ideale positie te vinden!

Team Flox Veenendaal
43669125 2038081332911020 7127460204366528512 n

Fanatiek supporter

Als de mooiste club van Veenendaal kunnen we natuurlijk niet anders dan één van onze lokale voetbalclubs steunen. We zijn trotse supporter van VRC Veenendaal en voorzagen de spelers van fijne nieuwe shirts.  

Rijd jij weleens langs korfbalvereniging SKF? Dan kan het je niet ontgaan zijn. Ook deze club dragen wij een warm hart toe.  

Ook zijn we sponsor van Groot Nieuws Radio 

Jij centraal

In 2009 startten Jaco Verboom en Corné Verboom Flox. Vanaf de start van Flox sta jij als onze kandidaat centraal in de bemiddeling. Geen cv’s schuiven, maar kwalitatieve bemiddeling vanuit jouw talenten. De manier waarop we tien jaar geleden werkten, werkt vandaag de dag niet meer.

Flox is meegegroeid met de tijd. We gebruiken social media en online wervingscampagnes om de juiste werkgevers en werknemers aan elkaar te koppelen. Hiermee heeft Flox zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor spelers en clubs.  

Naamloos 2

Compassion

In onze eigen omgeving helpen we mensen naar de volgende stap in hun loopbaan. Ook verder weg ondersteunen we graag bij persoonlijke ontwikkeling en betere leefomstandigheden. Daarom werken we al jaren samen met Compassion. Al onze werknemers krijgen de mogelijkheid om samen met Flox een kindje te sponsoren. Met dit geld kan het kind naar school, krijgt het goed te eten en heeft het betere kansen als volwassene.  

Certificering

Flox is trotse eigenaar van twee certificaten. We bezitten het NEN 4400- 1 certificaat en het VCU certificaat. 

Dit betekent dat onze club de juiste belastingen en sociale verzekeringspremies afdraagt en identiteitscontroles uitvoert. Daarnaast laat dit zien dat wij gezond en veilig werken belangrijk vinden.

Flox Veenendaal

Bij het gebruik van deze website ga je akkoord met de privacyverklaring en het  cookiebeleid