155 Vacatures in Barneveld en omgeving vacatures

Vacatures in Barneveld en omgeving

Zin om met de fiets rustig naar je werk te gaan? Dan ben je bij Flox uitzendbureau bij de goede club! Alle vacatures in logistiek, techniek, kantoor en bouw waar jij aan de slag kan in de buurt. Weet je nog niet of je de passende transfer hebt kunnen vinden? Dan helpen wij jou graag, zodat je snel de overstap kan maken naar jouw nieuwe droombaan.

Werken in Barneveld

Ben je op zoek naar een baan dichtbij huis? Flox Uitzendbureau gaat je daarbij helpen! Een vaste baan, waar je zekerheid krijgt. Voor iedereen hebben wij een match! Wil je fulltime of parttime werken? Ben je Zzp’er of een starter? Voor elke speler hebben wij de perfecte transfer! Alle vacatures in de bouw, kantoor, logistiek en techniek vind je bij Flox.

Aan de slag in Barneveld

Op zoek naar jouw nieuwe droombaan? Flox Uitzendbureau heeft het allemaal in huis. Wij zorgen voor een soepel transfer, waar we alles open en eerlijk communiceren. Wel zo fijn. Heb je nog niet veel ervaring? Wij geloven dat iedereen kan groeien op de juiste plek! Of dit nu in de logistiek, bouw, kantoor of techniek is voor jou. De perfecte match vind je bij ons!

Ideale baan in Barneveld en omgeving

Op zoek naar nieuwe kansen in Barneveld en omstreken? Bij Flox uitzendbureau ben je aan het juiste adres! Wij bieden diverse vacatures in de logistiek, techniek, kantoor en bouwsector, allemaal op fietsafstand van huis. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, wij helpen je bij het vinden van de perfecte match. Fulltime of parttime, we hebben voor elke speler de juiste transfer. Bij Flox staan eerlijke communicatie en een vlotte overgang naar je droombaan centraal. Jouw nieuwe avontuur begint hier!