#clubliefde

Uitzendbureau Lunteren

Ben jij op zoek naar werk in Lunteren? Dan is ons uitzendbureau in de buurt van Lunteren  voor jou. Wij van Flox hebben verschillende vacatures in de bouw, kantoor, logistiek en techniek in de regio Lunteren. En wij helpen jou graag om jouw nieuwe baan te vinden. Benieuwd? Neem een kijkje.

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoort.
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Werken in de buurt van Lunteren

Balen van lange reistijden waardoor je vroeg op moet? Kijk vooral niet langer verder en ga aan de slag bij uitzendbureau Flox. Lunteren ligt goed centraal gelegen is Nederland en is dan ook goed bereikbaar. Dus woon je iets verder van Lunteren vandaan is dat geen probleem.

Pak je kans om te scoren

Nooit geschoten is altijd mis, dat is  waar wij in geloven bij onze uitzendbureau Flox. Schiet en maak kans om te scoren bij een baan in de regio van Lunteren. Dus pak je kans. Dan doen wij bij Flox er alles aan zodat jij zo makkelijk mogelijk kan scoren bij je volgende baan in de buurt van Lunteren.

90 minuten mentaliteit

Op zoek naar een fulltime baan? Dan ben je aan het juiste adres. Vaak bieden uitzendbureaus weinig tot geen fulltime banen. Bij Flox hebben wij de mentaliteit dat iedereen recht heeft op een volle speelweek. Als uitzendbureau zorgen wij niet alleen voor een volle speelweek maar ook voor zekerheid. Wanneer je een jaar lang hebt gewerkt bij een bedrijf krijg je een vast contract.

Opdrachtgevers

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar personeel? 

Voor werkgevers

Werken op Champions League niveau

Zoek jij een baan op alleen het hoogste niveau? Dan moet je bij onze club zijn. Wij hebben de mooiste vacatures in de omgeving Lunteren. Wij behandelen je als onze ster speler en zorgen er voor dat jij niet buitenspel staat.

Als speler van Flox zorgen wij er voor dat je goed verzorgd wordt en krijg je wekelijks of 4 wekelijks je salaris op de bank en krijg je werkschoenen als dat nodig is.  

Team Flox Veenendaal

Bouw uitzendbureau Lunteren

Op zoek naar bouw gerelateerde vacatures in de omgeving van Lunteren? Dan hebben we verschillende vacatures zoals timmerman, projectontwikkelaar, tegelzetter en metselaar paraat staan. Er zijn verschillende bouwprojecten bezig in de omgeving Lunteren dus ook jij bent nodig! Bekijk onze bouw vacatures.

Logistiek werk in Lunteren

Werken als vrachtwagenchauffeur, productiemedewerker, orderpicker of operator? in de omgeving Lunteren zijn er genoeg kansen om te scoren. Neem een kijkje bij onze banen in de logistiek en wie weet vind je jouw nieuwe club.

Kantoorbanen Lunteren

Werkgevers in Lunteren en omgeving zijn op zoek naar personeel dat wil werken op kantoor. Wij bieden banen als officemanager, telefoniste, administratie medewerker en interieurverzorger. Wil jij op kantoor werken in de omgeving Lunteren? Flox helpt je graag bij je wensen en toekomstige baan kansen! Samen zoeken we naar een mooie kantoor baan in de regio Lunteren.

Zzp klussen in Lunteren

Ben jij zzp’er en zoek je klussen in Lunteren en omgeving? Via ons zzp platform vind je eenvoudig de mooiste zzp klussen in Lunteren. Meld je aan als zzp’er en geef je voorkeuren op, dan kun je snel aan de slag! 

Techniek uitzendbureau Lunteren

In de regio Lunteren is er genoeg werk in de sector techniek. Er staan vacatures vrij voor monteurs in de beveiliging, isolatie, zonnepanelen en installatie. Maar ook werk als werkvoorbereider, bedrijfsleider en kraanmachinist. Wil jij gescout worden in de techniek kijk dan niet langer verder en bekijk banen in de techniek die uitzendbureau Flox aanbied.