Werving & Selectie

Werving & selectie

Vind je de zoektocht naar passend personeel maar een lastige? Wij doen graag de werving en selectie voor jouw organisatie! Als werving- en selectiebureau in Veenendaal is het ons werk om gekwalificeerd personeel te vinden dat het verschil maakt in jouw organisatie. Het maakt hierbij niet uit of het om mbo, hbo of universitair opgeleide werknemers gaat. Wij kijken verder dan een cv!

DSC02561
Meer dan flexibiliteit

DISC® persoonlijkheidsanalyse

Uiteraard wil je van tevoren graag weten wie je aanneemt. Je zoekt ongetwijfeld iemand met specifieke talenten, die past in het team. Met een DISC® persoonlijkheidsanalyse brengen wij in kaart wie de kandidaat is, wat zijn sterke en zwakke punten zijn, wat zijn communicatiestijl is en nog veel meer. Zo maken we zeker weten een goede match.

Als Flox na werving en selectie een goede kandidaat voor jouw organisatie gevonden heeft, komt deze persoon direct bij jou in dienst. Je betaalt hiervoor een van tevoren afgesproken bedrag aan Flox.

De voordelen van uitbesteden

  • Je bent minder tijd kwijt aan het invullen van een vacature
  • Een laagdrempelige manier om snel in contact te komen met kandidaten
  • Je profiteert van ons ruime netwerk
  • Je betaalt een vast bedrag bij plaatsing
DSC02558
DSC02682

Waarom werving & selectie?

Natuurlijk kun je zelf de werving en selectie voor nieuwe werknemers doen. Waarom zou je dit dan uitbesteden aan een bureau? Dit hangt van een aantal factoren af. Hoeveel moeite kost het je om een passende kandidaat te vinden? Hoeveel tijd heb je hiervoor beschikbaar? En hoeveel kost het dan om zelf een geschikte kandidaat te vinden? Uiteindelijk hangt het ook af van de fase waarin je organisatie zich bevindt. Deze afweging zal voor elke organisatie anders zijn. Samengevat kunnen we zeggen: als jij liever je tijd besteedt aan de dingen waar jíj goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn: het vinden van een topspeler voor jouw team!