#clubliefde

Zzp vacatures bouw

Ben je zzp’er in de bouw en vind je het soms lastig om aan opdrachten te komen? Reken af met dat probleem door teammember te worden van Flox. Wij bieden voortdurend opdrachten in Midden-Nederland, zodat je altijd toegang hebt tot de mooiste klussen. Van timmerman en monteur tot tekenaar en administratieve banen, wij van Flox zorgen voor de zzp vacatures in de bouw, jij doet de rest!

zzp vacatures bouw flox veenendaal

Beoordelingen

Soras Atasoy
Read More
"Heel vriendelijk warme welkom, heb mijn kennismakingsgesprek gehad voelde me fijn op me gemak. Ze helpen je graag met het vinden van een baan buiten dat denken ze mee voor een oplossing. Ze staan klaar en nemen ook vaak zelf contact met je op altijd hoe het gaat zoals het hoord. Dankjewel voor jullie moeite tijd en geduld!!"
Dwayne J
Read More
"Een heel fijn team om mee te mogen werken, Duidelijke communicatie en doen hun uiterste best het beste resultaat te behalen voor alle partijen."
Niels Zumbrink
Read More
"Leuk Uitzendbureau die alles behalve een saaie boel uitstraalt, bij aanmelding een leuk persoonlijk gesprek gehad en een banen top 3 gemaakt en binnen no time een goede job gescoord."
Lieuwe Roor
Read More
"Ik liep al een tijdje rond met het idee om wat gas terug te nemen qua gemaakte uren per week door mijzelf af en toe te verhuren. Toen ik werd gebeld door Timon van Flox ontwikkelde zich een prettig gesprek over het werken in de bouw als zzp'er waarbij het mij al snel duidelijk werd dat ik met een serieuze partij te maken had. Met een bak koffie bij flox op kantoor gekeken waar ik het best ingezet zou kunnen worden en inmiddels een periode met veel plezier gewerkt als timmerman bij een schildersbedrijf."
Kasper van Burk
Read More
"Het is een heel goed uitzendbureau ben er erg blij mee.Bedankt voor deze mooie opdracht.Groetjes Kasper"
Previous
Next

Zzp bouw vacatures

Bij Flox zijn we niet zomaar een uitzendbureau. Wij zien jou als sterspeler, wij zijn de club. En dat doen we niet alleen voor vaste banen, nee, wij gaan graag een stapje verder. Iedereen heeft immers andere behoeften qua werk en contract vorm. Wij helpen daarom ook graag ondernemers met het vinden van doorlopende opdrachten in Midden-Nederland. Werk in de bouw dat bij jou als ondernemer past. Zo focus jij je als zzp’er op het werk, in plaats van bezig te zijn met acquisitie. Dat noemen we nou effectief teamwork!

Flexibiliteit & zekerheid

Als zzp’er in de bouw ervaar je vaak veel flexibiliteit, maar daar zet je soms onzekerheid tegenover. Of je neemt een klus aan die eigenlijk helemaal niet bij je past, alleen maar omdat je die zekerheid wil nastreven. Wat als wij nu zeggen dat je het alle twee kunt hebben?! Bij Flox regelen we alles voor je contracten, met administratie op één plek. Dat scheelt jou heel wat rompslomp. Het verdiende geld verschijnt binnen 14 dagen op je rekening. Als je klaar bent met je opdracht vind je bij ons nieuwe zzp bouw vacatures.

Zzp werk in de buurt

Nee, bij Flox sturen we je niet naar de andere kant van het land. Met onze vestiging in Veenendaal houden we het graag dicht bij onze roots en bij jou. Zoek je dus zzp werk in Midden-Nederland dan zijn wij de juiste club voor jou. Via ons handige system geef je je beschikbaarheid op en ontvang je informatie over de nieuwste zzp vacatures in de bouw. Neem persoonlijk contact op met opdrachtgevers en vind een klus die bij je past. Geen onnodige tijd meer verspillen aan het zoeken naar klussen, Flox is effectief!

Zzp opdrachtgevers.

Flox is trots op zijn opdrachtgevers. Zie jij je volgende opdrachtgever al staan? Meld je nu aan!

Logo Duist Isolatie
Emil Frey Logo
Logo Bunt
Circet Nederland
Logo Van de Fliert
Logo FALK
Willemsen Veenendaal
Logo KUDO
Tak
Logo people power
Logo Telecom
Logo AG Logistics
Logo Kreeft

Werkgever?

Op zoek naar zzp’er? 

Voor werkgevers

Voordelen Flox voor zzp vacatures in bouw

Wil jij de voordelen van Flox ervaren? Kies voor doorlopende opdrachten, snelle betaling en het gemak van onze geautomatiseerde systemen. Hoe het werkt? Meld je aan, geef je voorkeuren door, vul je profiel compleet in, ontvang ons voorstel en bepaal of het bij je past. Neem je de klus aan, dan kun je direct aan de slag. Aan het contract hoef jij niet te denken, want dat regelen wij voor jou. Heb je vragen aan ons of aan de opdrachtgever? Persoonlijk contact vinden we belangrijk en jij kunt dus altijd terecht met al je vragen.

voordelen Flox voor zzp vacatures in de bouw

Zzp timmerman vacatures

Voor een veelzijdige opdracht in de bouw kun je terecht bij onze zzp timmerman vacatures. Heb je hier specifieke wensen in, van chaletbouw tot tuinhuizen tot de afwerking van binnenruimtes? Of misschien timmer je liever kasten en winkel-meubilair en ben je op zoek naar een zzp-vacature in de interieurbouw? Flox heeft de vacature in de bouw die bij jou past.

Zzp kantoor vacatures

Vind jij het leuk om met computers te werken? Ook dan zijn er diverse zzp vacatures in de bouw te vinden. Bijvoorbeeld als werkvoorbereider of financieel medewerker. Ben jij een ster in onderhandelen? Misschien is inkoper iets voor jou? Wij matchen je wensen, kwaliteiten en werkervaring graag met de vraag van de opdrachtgever.

Zzp monteur vacatures

Wie graag als zelfstandige aan de slag gaat in de techniek die kan bij ons terecht voor een scala aan zzp vacatures voor monteurs. Ieder zijn of haar specialiteit! Van isolatiemonteur tot installateur van zonnepanelen, servicemonteur en asbestsaneerder, met opdrachten in bepaalde branches en niches doe jij waar je het beste in bent.

Korte en lange zzp opdrachten

Even tijd tussen twee klussen in, of op zoek naar een langlopende opdracht? Jij bepaalt! Naast vacatures voor zzp timmerman, monteur en kantoor zijn er natuurlijk nog meer zzp vacatures in de bouw te vinden. Metselaar, magazijnbeheerder, een logistieke functie, en meer. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen of schrijf je direct in.