Vind kwalitatief en regionaal personeel!

Op zoek naar personeel in Midden-Nederland?

chaffeur juichend 1

Partner met lokale organisaties

Logo wit ag transport 1
logo vanpommeren
kreeft
Bruil Ede BV.wit 1

Plusplunten

Waarom anderen voor Flox kiezen

Lokaal personeel

Flox werft al meer dan tien jaar personeel voor diverse werkgevers. We hebben een groot netwerk en daar profiteer je van als klant van Flox!

Je bespaart tijd

Het vinden van kwalitatief goed personeel is een tijdrovende klus. Als je de werving van personeel uitbesteedt, houd je deze tijd over voor andere zaken.

Lange termijn

Wij geloven in de kracht van lange termijn relaties. Daarom zetten we in op vaste spelers.

Gespecialiseerd

Onze recruiters die gespecialiseerd zijn in de bouw, techniek, logistiek en office kunnen jou optimaal verder helpen.

Werkgevers

Match met de beste kandidaten

Wij hebben de kennis, ervaring en tools in huis om het beste talent te vinden. Neem contact op. Laat een vacature plaatsen, bouw samen een campagne, ga een partnership aan!

Plaats een vacature

Plaats je vacature en laat je zien aan meer dan 5.000 maandelijkse bezoekers

Bouw een campagne

Bereik jouw ideale kandidaat door zichtbaar te zijn aan meer dan 50.000 mensen in de regio. 

Ga een partnership aan

Klinkt Flox de ideale partij? Neem contact op!

Diensten

Wat we doen

Sourcing
In de huidige markt is het lastig om de juiste spelers te vinden voor jouw club. En daarbij schieten wij je graag te hulp. Flox is er in gespecialiseerd om personeel te vinden dat past bij jouw organisatie. Zodat ook jij een team hebt waar je mee kunt scoren!

Administratie
Niet alleen de zoektocht naar personeel nemen we uit handen, ook over de administratieve taken hoef jij je geen zorgen te maken.

Ontzorging
De zoektocht naar goed personeel is vaak een lastige en tijdrovende klus. Veel werkgevers kiezen er daarom voor om de zoektocht naar goed personeel uit te besteden aan een uitzendbureau.

Marketing
Door onze kennis en ervaring in te zetten kunnen wij het juiste personeel aantrekken. Dit doen we niet alleen door het opzetten van aantrekkelijks marketing-en wervingscampagnes , maar ook door onze data slim te gebruiken. Op die manier vinden we voor iedere vacature de ideale kandidaat.

Blog

Meer van ons

Soms loop je per toeval tegen je droomvacature aan, maar zeker niet altijd! Wil je graag een baan zoeken, bijvoorbeeld omdat je net de arbeidsmarkt opgaat, of omdat je niet meer tevreden bent bij je huidige werkgever? Er zijn een tal manieren om een nieuwe baan te vinden, als je maar weet waar en hoe je moet zoeken. Doe je voordeel met de baan zoeken tips in dit artikel en zet de eerste stap naar je nieuwe droombaan....
De minimumlonen in Nederland zijn misschien wel een van de meest besproken onderwerpen in ons politieke land. Vooral omdat de inflatie ons de afgelopen tijd niet in de koude kleren is gaan zitten. En het moet wel betaalbaar blijven! Benieuwd naar het minimumloon 2024?...