Diensten

Onze diensten.

Maken het verschil.

Zoek je een topper van een vaste werknemer? Of juist aanpakkers die snel kunnen scoren in een drukke tijd? Flox biedt verschillende diensten om personeel te vinden in een constructie die past bij jouw omstandigheden. 

Detachering.

Detachering noemen we ook wel het lenen van personeel van een derde partij. Gedetacheerd personeel staat op de loonlijst van Flox. Het risico op blessures is dus voor Flox. Detachering wordt meestal gedaan op basis van langdurige overeenkomsten. Naast dat Flox de formele werkgever van de werknemer is, bestaat er ook een formele arbeidsrelatie met de opdrachtgever. Er wordt vaak een minimaal aantal uur per week afgesproken en de einddatum wordt in de overeenkomst bepaald.

Detavast

Flox combineert regelmatig detacheren met werving en selectie, de zogenaamde detavast-constructie. Hierbij werven wij de juiste kandidaat voor jouw bedrijf. We bieden dezelfde voorwaarden aan de werknemer als jij zou doen. Het verschil is alleen dat de werknemer bij ons op contract staat en dat je als ondernemer een vast uurtarief betaalt. Ook spreken we een termijn af waarna je de werknemer overneemt op contract. Het voordeel hiervan is dat je minder risico loopt dan bij werving en selectie, omdat je alleen de daadwerkelijk gewerkte uren betaalt over de afgesproken termijn.  

De voordelen van detachering.

 • Bij ziekte betaalt Flox het loon door, omdat Flox formeel de werkgever is.
 • Je hoeft niet zelf op zoek naar een kandidaat, deze wordt door Flox voorgesteld.
 • In het geval van ontslag is de ontslagvergoeding voor rekening van Flox.

Wanneer detachering?

Wanneer is het voor jou een goed keuze om voor detachering of de detavast-constructie te kiezen? Detacheren is ideaal voor ondernemers die personeel voor langere tijd nodig hebben, bijvoorbeeld in het geval van zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of een speciaal projecten.

Wij denken graag met je mee.

maar natuurlijk.

Heb je interesse in een van onze diensten? Neem contact op met onze back-office, zij helpen je graag verder!

Werving en selectie.

Vind je de zoektocht naar passend personeel maar een lastige? Wij doen graag de werving en selectie voor jouw organisatie! Als werving- en selectiebureau in Veenendaal is het ons werk om gekwalificeerd personeel te vinden dat het verschil maakt in jouw organisatie. Het maakt hierbij niet uit of het om mbo, hbo of universitair opgeleide werknemers gaat. Wij kijken verder dan een cv!

De voordelen van uitbesteden

 • Je bent minder tijd kwijt aan het invullen van een vacature
 • Een laagdrempelige manier om snel in contact te komen met kandidaten
 • Je profiteert van ons ruime netwerk
 • Je betaalt een vast bedrag bij plaatsing

DISC® persoonlijkheidsanalyse

Uiteraard wil je van tevoren graag weten wie je aanneemt. Je zoekt ongetwijfeld iemand met specifieke talenten, die past in het team. Met een DISC® persoonlijkheidsanalyse brengen wij in kaart wie de kandidaat is, wat zijn sterke en zwakke punten zijn, wat zijn communicatiestijl is en nog veel meer. Zo maken we zeker weten een goede match.

Als Flox na werving en selectie een goede kandidaat voor jouw organisatie gevonden heeft, komt deze persoon direct bij jou in dienst. Je betaalt hiervoor een van tevoren afgesproken bedrag aan Flox.

Wanneer is een werving- en selectiebureau een goede keuze?

Natuurlijk kun je zelf de werving en selectie voor nieuwe werknemers doen. Waarom zou je dit dan uitbesteden aan een bureau? Dit hangt van een aantal factoren af. Hoeveel moeite kost het je om een passende kandidaat te vinden? Hoeveel tijd heb je hiervoor beschikbaar? En hoeveel kost het dan om zelf een geschikte kandidaat te vinden? Uiteindelijk hangt het ook af van de fase waarin je organisatie zich bevindt. Deze afweging zal voor elke organisatie anders zijn. Samengevat kunnen we zeggen: als jij liever je tijd besteedt aan de dingen waar jíj goed in bent, doen wij waar wij goed in zijn: het vinden van een topspeler voor jouw team!

Uitzenden.

Als je kiest voor uitzenden, gaat Flox op zoek naar personeel dat goed bij jouw organisatie past. Als er een goede match gevonden is, kan het personeel meestal al snel aan de slag. De werknemer is in dienst van Flox en wordt ter beschikking gesteld aan jouw organisatie. Het contract van de uitzendkracht loopt via Flox en is voor een bepaalde tijd. In het contract is opgenomen onder welke omstandigheden de uitzendovereenkomst eindigt. De werknemer kan ieder moment beslissen te stoppen met werken.

Niet alleen flexibiliteit

Naast flexibiliteit geniet je bij uitzenden van ontzorging. Flox is verantwoordelijk voor alle administratieve rompslomp zoals het opbouwen van een personeelsdossier, navolging van de cao en afdragen van sociale premies.

Ondanks het flexibele karakter van uitzenden, hecht Flox waarde aan een goede relatie. Ook bij uitzendkrachten zoeken we daarom naar een goede klik tussen opdrachtgever en werknemer.

De voordelen van uitzenden.

 • Flox zoekt passend personeel
 • Makkelijk op- en afschalen
 • Je betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren
 • Geen administratieve rompslomp

Wanneer uitzenden

Uitzenden is ideaal voor ondernemers die snel willen op- en afschalen met personeel.

Wil jij graag goed en flexibel personeel op basis van uitzenden? Bel ons dan op 0318-255300 of vul het formulier in.

Persoonlijk advies? Bel met ons!