Flox is onderdeel van Select Group

flox is onderdeel van select group

De mooiste club van Veenendaal is nu onderdeel van Select Group. Select Group is een Belgische speler die de groei van organisaties en mensen faciliteert. Samen met Flox bouwt Select Group aan een sterk netwerk op de Nederlandse markt. Jaco Verboom zal hieraan meebouwen als acquisitiemanager. Corné Verboom zal als operationeel directeur leidinggeven aan de club.  

Net zoals bij een ‘echte’ familie is iedereen in de Select familie zichzelf. Wel hebben alle leden van de familie een gemeenschappelijke eigenschap: ze zetten de kandidaten en hun ontwikkeling centraal. Deze passie voor het vak bindt de familie samen. En zoals voor meer dingen geldt: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! We kijken uit naar de samenwerking met de andere afdelingen en merken van de Select Group!  

Wat jij als klant of werknemer van Flox merkt van deze verandering? Eigenlijk niks. Flox blijft gewoon de mooiste club van Veenendaal, zoals je ons kent. Maar we houden je graag op de hoogte van belangrijke wijzigingen achter de schermen. Vinden we wel zo netjes. Heb je vragen over de overname of wil je één van ons persoonlijk spreken? Neem dan contact op via je contactpersoon of via info@flox.nl.  

Andere blogs:

Soms loop je per toeval tegen je droomvacature aan, maar zeker niet altijd! Wil je graag een baan zoeken, bijvoorbeeld omdat je net de arbeidsmarkt opgaat, of omdat je niet meer tevreden bent bij je huidige werkgever? Er zijn een tal manieren om een nieuwe baan te vinden, als je maar weet waar en hoe je moet zoeken. Doe je voordeel met de baan zoeken tips in dit artikel en zet de eerste stap naar je nieuwe droombaan....
De minimumlonen in Nederland zijn misschien wel een van de meest besproken onderwerpen in ons politieke land. Vooral omdat de inflatie ons de afgelopen tijd niet in de koude kleren is gaan zitten. En het moet wel betaalbaar blijven! Benieuwd naar het minimumloon 2024?...