Van werken op kantoor naar werken als zonnepanelenmonteur

Flox Zonnepanelenmonteur

Van werken op kantoor naar werken op het dak als zonnepanelenmonteur. Van warm, droog en schoon naar werken in weer, wind en koeienstront. Niks is te gek! In deze vierde (en laatste) aflevering van de 5 tot 9 serie volgen we Kevin die een interessante carrièreswitch maakte.

Kevin werkte bij een autoverhuurbedrijf op kantoor. Hij regelde de planning, facturatie en transport. Helaas kreeg hij onenigheid met zijn werkgever en raakte hij het plezier in zijn werk kwijt. Kevin besloot het over een andere boeg te gooien en zegde zijn baan op.

Geen werk hebben is voor veel mensen een lastige en onzekere periode. Zo ook voor Kevin. Maar in plaats van treuren en achterom kijken, kijkt hij liever vooruit naar de toekomst. Want tijden veranderen, en na regen komt zonneschijn.

Lang thuiszitten hoefde Kevin gelukkig niet. Hij reageerde op een vacature voor zonnepanelenmonteur. Via Flox kreeg Kevin gelijk een vaste baan bij van Maanen Elektra. Het was wel even wennen: van een kantoorbaan naar fysiek werk in de buitenlucht. Maar Kevin geniet met volle teugen en heeft het plezier in zijn werk weer gevonden!

Als je hele dagen in weer en wind op het dak staat, kun je natuurlijk geen hoogtevrees hebben. De klimmuur moet dus geen probleem zijn voor Kevin. En dat blijkt. Het leggen van al die zonnepanelen werpt z’n vruchten af: binnen no-time is Kevin boven.

Dit is de laatste aflevering van het eerste seizoen van de 5 tot 9 serie. Maar niet getreurd, de komende maanden komt er nog veel meer moois van Flox online! Houd ons in de gaten via FacebookInstagramYouTube en LinkedIn.

Wil jij ook werk waar je met volle teugen van geniet? Check dan onze vacatures en scoor die baan!

Andere blogs:

Deze werkstress symptomen moet je serieus nemen! Werkstress is een groeiend probleem in onze samenleving. De druk om te presteren, de lange werkuren en de balans tussen werk en privé kunnen allemaal bijdragen aan een gevoel van stress....