Welkom bij de mooiste club van Veenendaal

mooiste club van veenendaal

Met veel plezier presenteer ik je Flox, de mooiste club van Veenendaal. Zoals je ziet heeft Flox een forse verandering ondergaan. Van paars naar zwart, wit en geel. Van een zakelijke uitstraling naar een stoere voetbalclub!  

Ik kan me voorstellen dat je even moet wennen aan het nieuwe uiterlijk van Flox. Neem daar rustig de tijd voor, dan vertel ik je intussen meer over de mooiste club van Veenendaal.  

Geen standaard uitzendbureau 

Over werken via een uitzendbureau wordt vaak negatief gedacht. Maar Flox is geen standaard uitzendbureau. Sterker nog, via Flox wíl je werken! We gaan met veel plezier op zoek naar de perfecte job voor jou. Ik geloof erin dat persoonlijk contact en een vriendelijk woord een mens goed doen. Doordat we bij Flox jouw verhaal kennen, zijn we in staat je echt te helpen bij de volgende stap in je loopbaan. Het wordt tijd om op te vallen tussen de standaard uitzendbureaus waarbij je van tijdelijke baan naar tijdelijke baan hobbelt.  

De mooiste club van Veenendaal 

Tijd voor een verandering dus! Onze werknemers zijn helden, die mogen schitteren in hun werk zoals voetballers op het veld. En onze scouts gaan hard op zoek om de juiste spelers aan de juiste banen te koppelen. Werk jij via Flox? Dan hoor jij vanaf vandaag ook bij de mooiste club van Veenendaal!  

Hoor jij nog niet bij de club maar wil je dat wel graag? Check dan hier de mooie vacatures die nog open staan. Flox helpt je graag bij de volgende stap in je loopbaan!  

Jaco Verboom  

Andere blogs:

Meer salaris ontvangen komt natuurlijk altijd van pas! Maar het vragen erom, dat is een ander verhaal. Veel mensen ervaren het salarisonderhandeling gesprek als een vervelende taak. Gelukkig zijn er wel een aantal tips en adviezen die je kunt volgen, zodat het allemaal net wat makkelijker en soepeler gaat. Sleep jij die extra euro’s in the pocket? Doe je voordeel met deze 7 tips voor het salarisonderhandeling gesprek!...